Framtidstro

Var på Framtidstro igår vilket innehöll föreläsning av Lasse Gustafsson och Thomas Petersson "snacka om kommunikation" Thomas Petersson har jag alltid tyckt är bara för mycket, gillar inte honom på tv heller.. Men visst har han sina roliga kommentarer om han bara kunde prata lite lugnare! Lasse Gustafsson däremot var kanon!!


Stadsbondgården

Blev en tur till Stadsbondgården idag men var inte så mycket djur. Syrran o Jossan var med... Regnade rejält!


Nu börjar skiten

Var lite lagom kallt igår när jag åte till jobbet! Jag avskyr istiden måste jag välja föredrar jag regn!!!!!!!


Mysfrulle på sängen

Som vanligt så ska ju Basseman upp i ottan..han är piggelin han.. Minusgrader o halt som attan ute vad passar då inte med en mysfrulle på sängen och några pinsamma avsnitt av Eva o Adam lyx en jobbarhelg som denna att detta hinns med..kommande vecka är dessutom Höstlov har planerat in bla att gå på spökbad, grilla korv o pinnbröd någon dag, dessutom åka in till stadsbondgården ska se om syrran o Jossan vill med.. Har tagit lite semester veckan till ära!!!!! Så enhärlig vecka väntar efter helgen!!!!


Iphone 5

Då har den anlänt min iphone 5 gick atr förlänga på 3 så gick ta ut ny telefon 6 månader innan inte mig emot :)


Morgonpromenad

Då var bantningen i full gång IGEN vet inte alls vilken tur i ordningen. Kl 8 var det dags för en morgonpromenad med Rosie vilket avslutades med kaffe och knäckebröd!!!


Oväntat besök

Var besök på gatan för en stund sedan!


Filmdag/kväll

Idag har det varit en riktig slappedag! Jag och Johanna har legat på sofflocket hela dagen! Kollat på nya Johan falk o nån riktig muppskräckis territorium eller vad den nu hette..Helkass var den iaf se den inte vad du än gör! Nu har vi fixat spökbelysning och satt på Chernobyl Diaries o klämt i oss pizza blir bantning på måndag!!!!!


Tisdag

Tisdag och ledig dag... Har gått upp men gick o lade mig igen får bli några avsnitt av Greys.. Varför göra något idag som man kan skjuta upp till i morgon!!


Axel 1 år

Idag fyller min bebis 1 år..Grattis!!


Johan Falk

Ligger här på sofflocket och förbereder mig för en jobbarkväll! Vad passar då inte bättre att kolla på än Johan Falk!!


Hösten anfaller

Det är nu hösten anfaller jag avskyr regn, rusk, nakna träd och gula löv!! Idag efter jobbet hittade jag knappt min bil jag trodde den var en lövhög!!!


Katten Tore

Här ser ni en otäck katt, han tillhör min vän Jonnie! Som ni ser är han väldigt närgående mig när jag är där o hälsar på..det kommer tyvärr inte bota mitt katthat men Tore han försöker allt han kan....


Tacossoppa

Idag åkte stormköket fram igen, inte lagat något sedan i somras! Idag var det dax igen dock lite kallare ute än sist! Jag avskyr höst o vinter o kalla fötter! Hur som helst så gjorde vi tacossoppa och julia gjorde krabelurer!


Air Wick Doftpinnar

 
Har fått prova Air Wick doftpinnar..Måste säga att de doftar riktigt gott...Men doften varar inte i fyra veckor. Hade gärna sett att de gjorde det för de luktar supergott.. Själv kommer jag fortsätta att köpa dessa då doften var helt i min smak ...

RSS 2.0