- 15 kg

Hurra för mig vad bra jag är.. I morse stod vågen på 1,7 kg på en vecka trodde knappt det var sant.. Så idag blev det en stjärna till och jag har gått ner 15 kg sedan jag började på viktväktarna 27/2  2013 helt ok måste jag säga..Idag tänkte jag hoppa över min promenad för kom hem så sent.. Men mitt dåliga samvete talade till mig så bara att ge sig ut en runda på 4 km lite lagom. Hör och häpna jag sprang dessutom och inte nog med det.. Tyckte tom att det var kul =) Trodde aldrig jag skulle säga att springa var kul. Okej orkar inte springa hela rundan men det jag springer är bättre än inget....
 

38 år o Pippi Långstrump

Ja nu börjar man med stormsteg att närma sig 40 tänk vad tiden går! Idag har jag äntligen på min 38 årsdag fått träffa Pippi Långstrump ( Inger Nilsson )


-12,6 kg

Här går det undan sedan starten 12,6 kg ner o det går hur bra som helst! Sedan man gick på viktväktarna för 100 årsedan så har det ändrat sig mycket! Tycker man äter hela tiden??? Idag en frukost på 9 p! Idag är det uppträde med Godpelkören i Färgaryds kyrka kl 18 samt lite andra körer! Idag får nog motionen ligga på hyllan!


Skog

Här är en bild på samma skog i vintras och idag! Vilken föredrar du? Vintern borde utrotas den är hemsk! Jag vill ta min brassestol till havet, sitta där i timtal o läsa min bok o bara vara! Känns hemskt att vi inte har längre grönska i detta land! Hur som helst dags o sova är inne på min jobbarhelg så upp i ottan i morgon!!!


Knoppar

Äntligen har det börjat knoppas på träden! Äntligen, det finns hopp om varmare tider....


Vägdag i morgon

Japp nu kan jag titulera mig stoppljus! Bränt mig riktigt rejält att man aldrig lär sig! I morgon är det vägdag som hag motionerar så hoppas jag på ett kilo iaf.


RSS 2.0