Våffelstugan

(null)

(null)

Efter jobbet idag så åkte jag o kidsen till Glassbo Våffelstuga! Så supersmarriga våfflor! 

Lite varmt

(null)

29 grader idag och man ska väl inte klaga då man är ledig! Men nog blir man lite hot alltid! Varit så varmt på jobbet i veckan så skönt med en ledig dag!

Pernilla Ericson - Spåren vi lämnar efter oss

(null)

En ledig dag och den består i högsta grad av läsning! Precis avslutat Christoffer Carlssons - Järtäcken wow villen spännande bok! Första gången jag läser en bok av honom, vet att han skrivit fler så de kommer jag absolut att läsa framöver!  Gpr vidare med Pernilla Ericssons- Spåren vi lämnar efter oss även denna författare är det första gången jag läser något av har bara hört gott om hennes böcker! Ser nu fram emot 3 böcker i sommarvärmen! 

(null)


Midsommar i Köpenhamn/Malmö 2019

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)
Har haft ett par härliga dagar över midsommar i Malmö och Köpengamn! Åkte ner i torsdags och på midsommarafton åkte vi över till Köpenhamn! Var i Nyhavn och Christiania bla! Sedan bar det av till Bakken på lördagen innan det var dags att ge sig hem igen på söndagen! 

Järtecken - Christoffer Carlsson

(null)

(null)

Nu är det dags för en ny bok igen och den som ska få förgylla några timmar av min tid framöver är Christoffer Carlssons - Järtecken! 
Idag tog vi en runda med Mc:n och tog en sväng till Marbäck där boken utspelar sig! 


Läste ut Brevvännerna igår av Eli Åhman Owetz! Älskade boken, villen härlig myspysbok om jakten på kärlek! Hoppas verkligen hon skriver på en ny bok redan nu! Eli är verkligen en favorit! 

Julia Student 2019

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ett stort grattis dottern min som tog studenten i fredags ( 14/6 ) jag är så STOLT över dig! 

Brevvännerna - Eli Åhman Owetz

(null)

Tiden den rullar på och det är nu 4 jobbarveckor kvar tills de första 2 veckors semester av 3 infinner sig! Tycker knappt man hinner med något och är  stressad! Denna veckan är det dags för dotterns student så nog har man att göra alltid! Finns inte mycket tid för att läsa inte så får nöja mig med de små lässtunderna på morgonen! 

Har läst ut  Anne-Marie Schjetleins " Döden under ytan"  säger som om tidigare böcker, så spännande och lättlästa! Man vill bara sträckläsa och gillar verkligen att det är korta kapitel! Spänningen stiger som vanligt när relationer och intriger vävs samman och man väntar med spänning på hur upplösningen ska bli i slutet! Man har ju väntat ett tag på att få reda på hur det har gått för Andreas! Hoppas verkligen på en bok nr 5!

Nu har jag börjat på Eli Åhman Owetz "Brevvännerna"  Har inte kommit så långt än men... Man är redan inne i ett  härligt  mysigt feelgoodmood! 


Nya kaffekoppar

(null)

Blev ett besök på loppis igår och det blev fyra nya koppar till samlingen!

Pride Halmstad

(null)
(null)

(null)

(null)

Igår vad det Halmstad Pride! En riktigt trevlig eftermiddag och kväll! 

Plankstek

(null)

Idag blev det plankstek!

Dopp i Lilla Thailand

(null)

(null)

Idag efter jobbet blev det ett dopp i Lilla Thailand. Välbehövligt när temperaturen legat på 30 grader idag!

Dopp i Lilla Thailand

Första åkturen för i år!

(null)

Idag blev det första MC turen för i år!

Bokläsardag

(null)
Helgveckan avklarad så idag är det en ledig dag! Verkar ju bli skapligt väder med så det får bli en bokläsardag! 

RSS 2.0