Nu jäklar

Äntligen gav vågen resultat! Det är ju bara så förbaskat skittråkigt när vågen inte står på vad jag vill att den ska stå på! Men äntligen har jag nått 20 kg å plus 9 hg! -1,3 stod vågen på idag! Jag får väl bara ta att acceptera att kroppen inte vill vad jag vill! Jag kämpar verkligen med mat o motion o fuskar aldrig! Men har fått lite tips på instagram förra veckan åt jag mycket av veckobonusen, har aldrig gjort det innan! Antar att det var det som behövdes!!! Men nu är jag nöjd 20,9 kg sedan 25/4. Har väl iofs ingen brådska, ska ju inte med tåget!!!


Hot

Blir nog varmt inatt!!


Räddat Willy

Idag har jag hjälpt Rosie Norberg att Rädda Willy! Hon var helt förstörd över att han simmade fritt i poolen! Hon hoppade runt på tre jämfotahopp och lät som en hel tupp armé!! Nu är hon lugn igen och har förhoppningsvis fallit i djup sömn!!!!


Tjolöholms slott

Idag tog jag och Julia en liten roadtrip och hamnade på Tjolöholms slott! Verkligen en trevlig utflykt! Har aldrig varit där innan. Tog även en guidad rundvandring i slottet, mycket intressant!!


Skärshult

Blev en liten tur till Skärshult idag!! Semester är inget bra man blir så LAT


Söndag - vilodag

Idag har det inte hänt många lnop suttit i solen o haft det gott!! Börjat på bok nr 2 av Hammarbyserien!!! Riktigt bra!


En dag i solen

Idag var jag o syrran o ungarna i Långasand!! Så gott att solen vill visa sig!!! Så trött på gråa trista moln nu!


Bella löser mysterier

Älskar verkligen svenska gamla myspysdeckare :) Bella bland kryddor o kriminella är en sådan! Gick 2002 på svt o finns nu i öppet arkiv att titta på!!! Så nu dags för sista avsnittet!


Utflykt

Då blev det en liten utflykt idag! Fram med stormköket vid Bosgårdsfallet och sedan letade vi upp Ramnåstornet! Inte lätt att hitta om man inte vet vart man ska gå! Fick knacka dörr men fram kom vi :) hel helmysig första semesterdag!!!


Det tar sig med fläsket

Snart nere på 20 kg inte alls dåligt! Och fort går det! Har gått mindre promenader o det verkar som om jag går ner mer då! Nu vecka nu o nya kilon som ska gås ner! Hasta La Vista


RSS 2.0