Bortom Dimön - Mariette Lindstein

(null)

En ledig dag och den börjar på bästa sätt! Vilken härlig överraskning det låg i brevlådan igår! Äntligen dags för Bortom Dimön av Mariette Lindstein, som jag längtat! Stort tack för boken Mariette och HarperCollins! 

Jag

(null)

När man hade pippilottor och träskor! 

Och eken står där än - Sofia Lundberg

(null)

Dags för ännu en av Sofia Lundbergs böcker - Och eken står där än.

Dator

Man har ju kommit lite till åren och växte ju inge upp i en sådan datavärld som det är nu! Hur man än vänder och vrider på det så kan man alltid ha nätet med sig! Om man ser tillbaka på hur det var när man själv var liten så minns jag att Amiga kom och jag tror nog att brorsan och jag jade en sådan när den kom och den blev ju omåttligt populär. Det var ju riktigt roligt och annorlunda, något man aldrig testat på innan! För det mesta spelade man ju Nes och hyrde dessa i videobutiken samtidigt som man ibland även hyrde en moviebox och kollade på videofilmer! Sen i högstadiet började jag på data och kontorskunskap och då var det dator med svart bakgrund med grön text! Man fick lära sig om modbus och andra grejer! Utvecklingen har som sagt gått framåt och man kan ju inte ens mäta dagens datorer med de som fanns förr! Man kan bu även hitta mycket tillbehör här Mina barn fick varsin dator när de var små och tror faktiskt inte att de skulle vilja ha en dator idag då det ör så smidigt med sin telefon! Hade en kompis som gamade och bodde framför datorn vilket ju också kan bli ett problem i längden om man bara sitter och spelar vart lediga minut!  
(null)24 goda gärningar -Jenny Fagerlund

(null)

Dags för 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund, lite julfeeling såhär i november..

En mysig helg i Helsingör/Helsingborg

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Då blev det en sväng till Helsingborg/Helsingör i helgen! Alltid lika mysigt! Vi tog in på det nybyggda Clarion Hotel Sea U! Vi hade ett ganska litet rum men det fyllde ju sin funktion och hade riktigt skön säng! Ett mycket trevligt och fräscht hotell! Det blev 2 kvällar i Helsingör, haft en så trevlig helg! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tjejkväll på travet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ikväll blev det tjejkväll på Halmstadtravet med Gunilla, rik blev man ju på kuppen också! 

Pussel

(null)

(null)

Kommit i pusselmood igen!

RSS 2.0