På foton ser manDet är så bra med före o efterfoton tyvärr så har man ju inte så många förebilder då man föredrog att stå bakom kameran! Men det är på detta sätt jag ser skillnaden!

Kommentarer
Postat av: Lena

VIlken skillnad! Din blogg inspirerar mig jättemycket och när man sen får se en sån här efterbild då får jag ännu mer inspiration! Jag är guldmedlem i VV sedan ca 10 år tillbaka och är nu aktiv igen för jag tyckte jag behövde gå ner ca 5 kg, (har 0,5 kvar). Är nöjd viktmässigt men skulle också vilja bli så där fast och vältränad som du är. Nu fick du mig att kämpa på lite mer! Stort tack!!

Svar: Hejsan Lena! Tack så jättemycket vad glad jag blir =) Jag har mina skavanker tyvärr det syns bara inte har en jätteful säck på magen, men den syns ju inte utanpå kläderna. Annars har jag inga vidare problem med resten av kroppen, det är inget som stör mig direkt! Trodde att det skulle hänga mer på mig så jag är glatt överraskad =) Jag kan ingenting om gym osv går bara dit och drar i lite grejer.. Man hade ju behövt en personlig tränare som vet vad man ska träna, men vem har råd med sånt! Så duktigt du är jättebra kämpat 0,5 kg är ju ingenting =) Kram
Jessica Andersson

2014-06-15 @ 16:44:33
Postat av: Jonnié Jonsson

haha japp flytta in, jag behöver ha lite sällskap ifrån Mars

2014-06-15 @ 22:04:32
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: Jonnié Jonsson

japp jag har sopat landningsbanan

2014-06-16 @ 05:30:37
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: Sanna

Grymt jobbat. Ser fantastisk ut. Jag undrar vad man tar till när sötsuget kommer. Och jag helst bara vill äta choklad.? Tips?

Svar: Tack så jättemycket Sanna =) Jag har ju inget sötsug men förstår att det måste vara jättejobbigt att ha det! Har du provat krom! Har vänner som har börjat med det och säger att det hjälper? Jag har testat Friggs sockerbalans te om jag känner mig lite sugen på kvällarna..Vet inte om det egentligen funkar eller om det är psykiskt =) Om du vill äta choklad testa att ta 80% oftast vill man bara ha någon enstaka bit, det är ju värre med en Marabou...
Jessica Andersson

2014-06-16 @ 20:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0