Dag 6 ät vad du har hemma utan att handla på en vecka och Dejting

Idag har jag haft fullt upp och var sent hemma så det fick bli frukost till middag inte mig emot, för ni vet ju att jag älskar frukost :)
Som en del har läst så har jag ju skrivit en annons då jag söker en själsfrände! Jag har dessutom börjat nätdejta ja ni hör ju hur det låter! Tragiskt men det är ju nya flugan liksom har jag hört..Idag tog jag mod till mig och gick på min första dejt! Man måste våga för att vinna har jag förstått måste ju finnas någon som vill ha en! Hur som helst nervös och spännande upplevelse och en glatt överraskad sådan! "Jag kan flyga jag är inte rädd" Ja just så känns det! Att våga är ju att vinna en smula :)

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att INTE våga är att förlora sig själv! De du!! Heja på!!

Svar: Hi hi Gunilla så sant så sant ☺ när har du o vaktis semester vill komma o hälsa på över en kopp kaffe när ni har tid ☺☺
Jessica Andersson

2014-06-28 @ 23:11:23
Postat av: Anna-Lena

Träffade min sambo, på nätet, för snart 14 år sen. Det KAN gå 😉

Svar: Hejsan Anna-Lena stort grattis vad roligt :) Jag tror absolut det finns något guldkorn till mig också :)
Jessica Andersson

2014-06-29 @ 07:01:45
Postat av: Linda Fors

Härligt! För 5år sedan träffade jag min man på nätet , vi firar vår tredje bröllopsdag om en dryg månad. Så det äf bara att våga för att vinna Jessica!!

Svar: Hejsan Linda Stort grattis till er vad underbart :) Ja nu måste man ta tag i sitt liv hi hi är dejt nr 2 snart knappt man vet hur man gör ha ha kram
Jessica Andersson

2014-06-29 @ 09:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0