När det pirrar i kroppen och man bara måste

Underbara kväll, det är när Sverige visar sig från sin bästa sida man bara blir så lycklig och man mår bara så bra! Tog mig en löparrunda ute idag jag vet att jag alltid får så ont i ryggen av att springa på asfalt! När jag kom hem satt grannen ute och var på G för en promenad och jag var inte sen på att haka på! Valde att ta löparrunda i spåret genom skogen; det var inte igår! Minns när jag pustade och flåsande vandrade denna rundan 105.5 kg tung! idag känner jag mig lätt som en fjäder och jag bara älskar att springa! Som jag skrivit tidigare: trodde aldrig jag skulle ta dessa orden i min mun! Tyvärr blir det lite av ett beroende men idag pirrade det i hela kroppen vädret var underbart och jag springer numera mest på gymmet! Jag har lärt mig att dra ner på tempot och man behöver inte springa varje dag! Men idag var en underbar dag idag älskar jag Sverige!
 
 
 
Jag har inte tagit upp några mail frågor på ett tag jag har fått massor kan tyvärr inte svara på alla
 
 
"vad roligt att följa att du söker mannen i ditt liv! Det kan väl inte vara så svårt nu när du totalt ändrat ändrat utseende och kropp skitsnygg är du, du ser många år yngre ut" Älskar din blogg kram Sara
 
Svar: Tack så jättemycket Sara!
Det är många som engagerar sig för att hjälpa mig hitta mannen i mitt liv detta är ju en riktigt spännande och rolig grej! Tyvärr så är det lättare sagt än gjort men Rom byggdes inte på en dag :)
 
 
" Hur tränar du på gymmet? Hur kändes det första gången du gick in på gymmet? Kommer till din blogg flera gånger om dagen du är så inspirerande vilken fantastisk resa och förvandling du gjort/ Emma"
 
 
Svar: Tack så hemskt mycket vad glad jag blir för dina fina ord :) När jag klev in för första gången tänkte jag: alla kommer titta på mig osv för jag var så stor! Jag vågade dessutom inte inte gå dit själv! Jag blev så positivt överraskad och alla var snälla och vänliga och dessutom hjälpsamma! Pga detta kände jag att jag växte och jag blev ännu mer motiverad att jag ska snart skulle nå mitt mål! Detta har tagit mig ett år och några månader! Jag kan tyvärr ingenting om träning men det jag har gjort verkar ju ha fungerat till det bättre :) ett tips är att du pratar med folk på gymmet gå fram till någon biff o fråga om du kan få lite tips! Man kan ju alltid koppla på den bästa charm man har så är det oftast inga problem ha ha!

Kommentarer
Postat av: Henrik Olsson

Vad härligt det låter! :)

Fantastisk bedrift du gjort under en så kort tid! :)

Svar: Tack så mycket Henrik =)
Jessica Andersson

2014-06-19 @ 00:20:54
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0