Kvällsrundor med grannen
Det är tur jag har en granne som tjatar hål i huvudet på mig att jag ska med ut på kvällspromenader! Har nästan helt kommit av mig med helt vanliga promenader utomhus och det pga att jag gått precis överallt känns det som! Tidigare ville jag alltid gå själv nu har rundorna fått fjoong igen och käkarna får motion de också det blir massa ord i minuten :)


Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut, Agnes & lillebror William

Hej Jessica :)
Jag läser ju fortfarande din blogg och din instagram, även om jag är dålig på att kommentera! Läser ju mest med mobilen och då orkar jag inte skriva så mycket ;)

Jag har ännu inte tagit upp igen med Viktväktarna, var ju påväg där ett tag men just nu har vi lagt det på is. Vi får se till hösten om vi kanske kör igång igen :)

Jag älskar ju bröd! Och det är ju min största fälla, det och skorpor.... jag brukar baka en filmjölkslimpa som är lite bättre points i (denna: http://56kilo.se/hackebergas-grovbrod/ ) men tänkte höra om du har tips på fler bröd? Älskar ju scones oxå! Dom som du bakade häromdagen, är det mindre points i dom?

Svar: Hejsan Lisa! Jätteroligt att du gillar min blogg och instagram! Förstår dig precis jag är också alltid inne på min mobil sitter nästan aldrig vid datorn. Får ju massa kommentarer och mail och får riktigt dåligt samvete att jag inte hinner svara! Det läggs bara på hög så känn inte att du måste ge dig tillkänna hela tiden, bara kul om du kommer in ibland =) Jag äter ju aldrig bröd mer än på lördagar och då brukar jag bara ta en fralla färsk från affären! Jag blir så svullen i magen så jag kör bara knäckebröd! Men borde ju finnas hur mycket som helst egentligen som är nyttigare. Men tycker det mesta man läser om ligger runt 3 pp per skiva ändå? Menar du mina hjärtan scones? Nej de var vanliga scones jättemycket points tror jag i dem jag räknade inte den dagen haha! Hoppas du får en fin fin dag Kram
Jessica Andersson

2014-06-12 @ 09:22:43
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0