En raggabruttas dagbok del 1Onsdagen den 5 april


Hej kära dagbok

Jag hittade dig av hasten i närliggande Åhlens butik, det kändes som att du ropade på mig. Efter att jag hade prutat ner dig till 29 kr var jag glad och köpte med mig en penna som jag såg i allt för 10 kr lådan.

Torsdag 6 april

Kära dagbok

Jag har funderat på att börja mitt nya liv. I morse gjorde jag inte alls som vanligt. Jag ringde och sa upp min tjänst på ABF där jag så länge hade varit cirkelledare i kopparmyntsputsning. Jag tog en sväng på stan för att köpa nåt riktigt snyggt till kvällen.

Jag antar att mitt Helly Hansen underställ inte skulle passa så bra. Jag som annars tycker det är så tight och snyggt. Jag sprang omkring i mina Helly Hansen Burgdorf socks i mina underkläder och övade till mina dance moves jag skulle utföra i morgon kväll, till Lena Philipsson "Dansa i Neon" (Det är en riktig hit) Hittade iaf ett par snygga hängslen på Behroz Wardrobe


Fredag 7 april


Kära dagbok

Idag ska jag börja mitt nya raggarliv, jag vet inte hur man gör men man får nog gå på känslan och se ut väl valda offer. Jag är nu uppsnoffsad och fin och har en en sup i varje ben dÄRFör SKriver JAG sÅ KoNStigT, DeT SNUrrAR på NÅT konStiGT SÄtt.


Lördag 8 april


Kära dagbok

Jag hade nog kul igår, jag blev bjuden på en kinesisk apelsin av en man som kallade mig för baby och var från Afrika. Efter det var jag queen of the dancefloor. Han frågade sen om jag hade mus av den våta varan, jag fattade inte vad han menade blev rädd och sprang sedan hem. Det var då jag snubblade över 100 kg Mårten. Han var nyss hemkommen från Rom och undrade om jag kunde klämma in han i min kalender. Jag sa att 100 kg var 60 kg för mycket. Han blev aggressiv och hötte med nävarna, jag sa att jag var medlem av en hemlig förbrytarorganisation på Sicilien. Han skulle gå hem och lära sig om konsten att förlänga livet.

Inga bra ragg igår ska ut ikväll igen.


Söndag 9 april


Kära dagbok

Jag träffade en kille igår som hade abnormt stora fingrar och en sjukligt förstorad tunga, vi pratade om livet i allmänhet och han sa han var bra på att baka småkakor av mandelmassa. När han senare frågade mig om jag ville känna på hans bröstmuskler blev jag skraj och fasade för att han skulle sno min bh eftersom det såg ut som om han behövde den bättre än jag. Jag gick vidare och hamnade sedan på en lustig bar med konstiga människor i vita mamelucker. Dom dansade en sällskapsdans som såg ganska rolig ut, jag ville vara med, men jag blev haffad av vakten som sa att jag inte var en av slavarna. Jag blev utslängd och vakten sa att jag såg ut som en luden jätteelefant från istiden, jag undrar varför? Hoppas på bättre tur nästa helg. Jag har nu fått merkänsla av utelivet.


Fredag 14 april


Kära dagbok

Var hos tandläkaren idag, han sa att jag hade ett käkparti som hos vissa insekter. Jag är förväntansfull inför kvällen...


Lördag 15 april


Kära dagbok

Jag är lite sliten idag, det blev ganska sent och jag träffade många intressanta personer. En atletisk man som var ägare av en sumpskog och odlade egna svampar. Han gjorde roliga konstgrepp på mig, bara med att beröra händerna. Jag var mäkta imponerad. Honom hade jag kunnat tänka mig att ragga på. Men han gick som om han hade en käpp med blyklump i ändan. Jag ångrade min sista tanke och gick vidare. Jag drack många drinkar som var gjorda på Pampas havre. Det var lagom gung i båda benen och jag fnittrade i en evighet. Tills jag mötte en man som såg ut som en tropisk stork, han sa att han hette Mikael och ville bjuda hem mig på hångel. Isåfall skulle jag få smaka på hans hemodlade bermudaägg och klappa hans Italienska Vallhund. Sen kom Anders, han ägde en egen liten småbåtshamn och spelade xylofon. Han kunde spela ståendes på händerna också sa han..Jag tror att han ljög.

Inget ragg igår heller, vad gör jag för fel? Ska ut ikväll igen!


Söndag 16 april


Kära dagbok

Lördagens utegång var föga intressant. Jag satt och inspekterade en ensam man med krullad mustash som satt och förde anteckningar vid baren. Jag frågade vad han sysslade med, om han kanske kom från någon singelsite och ville skaffa medlemmar. Då kunde jag ställa upp på en intervjuv. Han sa att så var inte fallet. Han var utsänd av pilsksläktet Det var en kristen släkt från 300-talet) som ägde ett stort och elegant sällskapsrum. Dit ville han han få lättklädda damer som visste hur man förde sig förföriskt i endast ett höftplagg. Han tyckte inte jag var vidare intressant. Han kallade mig för puckeloxe, och försökte dra bort en bit av min kalufs som han sen ville använda vid deras ritualer i sällskapsrummet.

Jag börjar nu att undra om raggandet inte är någonting för mig.


Tisdag 18 april


Kära dagbok

Jag har nu fått anställning att sortera spanska och portugisiska jordgubbar, jag tror jag är gjord för detta jag är riktigt flink i fingrarna. Jag har också börjat en simkurs. Den gick inte så bra jag sjönk till botten.

Jag har nu fått skrivkramp och en blåsa på pekfingret så jag återkommer


© Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0