Radiotjänst & SVT = Rånare

Alla som har en tv-mottagare ska enligt lag betala tv avgift Sverige Rikstad har bestämt hur mycket. Slopa tv licensen och sätt alla i Riksdagen på våra löner istället. Där sitter dom på sina feta rövar och bestämmer vad vi ska betala för att ha skitkanaler man ändå inte kollar på.

Radiotjänst har som uppgift att samla in avgiften. Radiotjänst sitter väl inhysta i nån jävla igloo i Kiruna och skicka ut sina stråtrövare till tv-pejlare. Dom vill ha pengar till och göra kvalitets program...Kyss mej i arslet jag undrar vart dom sänds isåfall inte är det på Sveriges television i min TV iaf... men F.ro.m den 1 jan 2009 är tv-avgiften 2076 kr/år eller 519 kr uppdelat per kvartal eller 173 kr/ månad med autogiro. Hur många sitter numera med endast 2 kanaler? Ska man då också lägga på avgiften för boxer ect blir det ju hutlösa priser. Om svt skulle ge ut Rederiet på DVD så skulle dom ju även tjäna en hacka och slippa hunsa pejlarna på oss ett bra tag för det var ju det enda man kunde se på SVT........ Pejlingsinstrumentet, finns det någon som ens sett nåt sånt?

Nej blä för tv-licensen.....It sucks


Kommentarer
Postat av: Radiotjänst

Vi håller fullständigt med dig i dina kommentarer angående oss, vi vet att vi sitter på våra feta rövar i en igloo. men vad skulle vi göra utan alla dumma svenskar som betalar till oss, vi hade ju gått i konkurs !!!



Mvh Anna Pettersson VD Radiotjänst i Kiruna

2008-12-30 @ 20:51:40
URL: http://www.radiotjanst.se/
Postat av: Jessica

Jag tycker ni då borde satsa på reklamkanaler i era små igloosar och inte utöva Robin Hood fasoner med era pejlare ute i vida Sverige. Tänk på de stackars människorna som inte gillar gudstänster och UR utan hellre hade sett ett reklam inslag om Vias kulörtvätt, sug på den du...

2008-12-30 @ 21:04:18
URL: http://www.jessicasblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0