Nej jag sitter inte inne

Hallå alla fans, jag vet att det har varit lite dött i bloggen, Det finns folk som tror att min oaktivitet beror på att jag sitter inne. Svaret på denna frågan är NEJ, jag är fri som fågeln och väldigt bortskämd med all den tid jag har nu det har man ju inte varit så bortskämd med. Bloggandet har kommit lite i skymundan för jag har haft lite annat att pyssla med. Som att tex tvinga min granne klippa min häck (se bild) Då jag själv nu är arbetssökande (eller ja snart iaf jag blir det 15 Juli) Så blir man lite lat när man inte är inne i sina vanliga dagliga vanor. Därför får man nu se till att ens granne hjälper till ute i trädgården, medans man själv tar en kopp kaffe! Vad har man annars grannar till?
 
Igår var det  en skit i att göra allt dag för mig. Jag tillbringade min tid i soffan skulle man kunna säga med dator och film. Göttans.. sådana dagar borde man ta sig för lite oftare i sitt stressiga liv. Å sedan siktar jag sakta men säkert in på slutspurten på min bantning, nu har jag 3 kg kvar tills mitt mål och jag får förhoppningsvis min operation i höst FAN VAD JAG ÄR BRA  jag har gått ner en hel människa i vikt! Livet leker och jag mår som en prinsessa ska snart på Fackligt möte då jag ska be dom stoppa upp sin fackavgift så långt upp det går på ett ställe där solen aldrig skiner, det är synd man inte kan få tillbaka alla pengar man har betalt genom åren.. år ut och år in. Isfall hade jag tagit mig en välförtjänt resa så jag hinner vila upp mig innan alla jobb börjar strömma in =)



Jag vill också lägga till den anonyma som skrev kommentar till mitt förra inlägg att skönt att kunna reta dig, att du blir irriterad när du läser min blogg och kallar mig Patetisk, det är precis det jag vill =) Patetisk = Löjlig

Kommentarer
Postat av: Klippo Häckkien

Vilken snygg trädgårdsmästare du har skaffat dig :-)

2009-05-24 @ 11:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0