Ibland rår jag bara inte för det!

 
 
 
Hallå alla männiiskor som behagar besöka min blogg.. Idag var det en snabbrunda till Ullared med kidsen. Vi behövde lite jackor och vantar samt mössor. Hittade en jacka som var riktigt skön. Döm om min förvåning när strl 40 var lite stor, men tänkte att man kan ju ha en tjock tröja under med. Numera är jag ju så fruktansvärt frusen av mig. Hittade en jacka som jag kan ha när jag ger mig ut på motionsrundorna  med.. 
 
Innan hade man ju värsta problemet med att hitta kläder i sin storlek då det bara fanns små storlekar.. Nu idag hade jag faktiskt problem tvärtom.. Fanns mest bara stora storlekar... Vilket världsproblem...
 
Sen borde det fanimej införas högertrafik inne på varuhuset jävla kärringar som stannar mitt framför kundvagnen på en.. Står sen och vet varken ut eller in eller fram eller bak vart de ska.
 
Stackars Morgan också stod fnittriga tjejer bakom shampoflaskorna och smygfotade honom.. Varför inte gå fram o fråga om man får ta ett kort. Han är trevlig at prata med inte alls så dryg som i serien!
 
Sen rår jag bara inte för det fy fasen vilken skitdålig humor jag har. Där står jag och min son o kollar på kalsonger helt plötsligt står gubben igemte oss och lägger världens BRAKSKIT jag o min son kollar på varann och börjar ju asgarva.. Ja jag lovar jag garvade så jag nästan började grina.. Fy så omoget och vilken dålig humor..Behövs liksom inte mer än en brakskit förrän man ska roas liksom...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Den jackan var grymt snygg!! Synd att jag missade den!!

Svar: Visst är den o så skön o ha på sig känns som om man knappt har något den är rätt tight =)
Jessica Andersson

2013-09-28 @ 20:48:40
URL: http://nussasurrar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0