Nu behöver jag er HJÄLP

Nu behöver jag verkligen hjälp! Här ser min förvandling på ett år, väl kämpat om jag får säga det själv.. Man är ju ganska grym ändå...Jag vet att det låter helttokigt dumt men nu är det bara såhär... Sommaren nalkas med stormsteg! Jag behöver tips på vart jag kan hitta en bikini som håller in röva och sopsäcken på magen! Det hänger och slänger!!! På ena sidan syns det mer än på andra! Någon som vet något bra ställe jag kan kolla på nätet!? Jag vet att många kommer bli upprörda och säga jag inte har någon mage o röv! Jo det hänger påse under var skinka o magen har jag packat in! Jag behöver ett par breda bikinibyxor med hållainmagen o skink o röv funktion..Jag kommer denna sommaren skämmas mer på stranden än när jag var som störst!!! HJÄLP!!!

Kommentarer
Postat av: Gabbies

Något jättebra tips har jag inte. Men rekommenderar en tankini istället för bikini om du inte vill visa magen. Det kör jag med och tycker det funkar bra. Min har jag köpt på Twilfit

Svar: Ja just det ja, det finns ju med.. Det är nog en sån jag borde ha =) Måste ha nåt som håller in allt :(
Jessica Andersson

2014-02-19 @ 01:13:48
URL: http://jagkrymper.shapmeup.se
Postat av: jenny

Kolla på Abecita.com men även Halens. LaRedoute, Ellos och Bonprix har ju massor av badkläder i alla format. Jag brukar beställa hem ett gäng och prova hemma i lugn och ro. Blir så stressad av att stå i en provhytt på stadium... Tar man det på faktura så betalar man ju endast för det man behåller. Du får ABSOLUT INTE skämmas över din kropp, du är jättefin! Var stolt!! Jag kan ändå rekommendera ett instagramkonto med MASSOR av träningsinspiration om du nu ändå känner att du vill tighta till dig lite och det är Chalene Johnson. Hon är ju värsta LA fitnessbruden (45år!!) men riktigt bra övningar. Tränade lite igår och det känns idag kan jag lova! Lycka Till!! Jag hoppas på ett inlägg längre fram när du hittat din perfekta bikini :)

Svar: Tack så mycket Jenny för dina tips =) Ush har ångest jag tänker på jag ska visa mig på stranden..Måste verkligen få allt att stanna på plats alltså..Henne måste jag verkligen kolla in.. Hela mitt focus har ju legat på att gå ner i vikt o nu hänger det både här o där :( Ha ha jajjemensan det blir ett inlägg då jag hittat en bra bikini =)ush alltid ska man klaga på något haha aldrig är man nöjd =)
Jessica Andersson

2014-02-19 @ 06:30:49
Postat av: Lina

Hej Jessica! Först måste jag få säga att du är helt fantastisk! Så grymt jobbat! Kolla på Evanette, dom har sjukt snygga bikinis. Deras grejor finns också på en sida som heter saltabad.se. Hoppas du hittar vad du söker! Hälsningar Lina

Svar: Hej Lina! Tack så hemskt mycket det värmer =) JÄttetack för dina tips ska kolla upp dessa måste ju tänka på man måste visa sig på stranden snart o vill ju inte allt ska hänga o slänga ush inte alls kul...Ha en fin kväll =)
Jessica Andersson

2014-02-19 @ 09:08:02
Postat av: Lina

Förlåt! Saltabad.com ska det vara! :)

2014-02-19 @ 09:12:59
Postat av: Anonym

Twilfit har superbra!

Svar: Tack så mycket för tipset =)
Jessica Andersson

2014-02-19 @ 20:15:35
Postat av: Åsa Hagberg

Vad duktig du har varit!
Har själv gått ner ett antal kg o efter 8 barn så behöver man verkligen en bikini sim håller in! Tänkte bara höra om du har testat de olika förslag du fick o isåfall vilken som funkade?
Med vänlig hälsning, Åsa

2014-11-24 @ 14:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0