Förfrusen

Jag fryser konstant om händer och fötter! Kan ju inte ha någon blodcirkulation! Det är verkligen hemskt att vara så frusen HELA tiden, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är! Sedan i augusti har jag sovit med pyjamas, sockar, 2 duntäcken och filt! Fryser ändå! Händer att jag även får sova med vantar! Har hört att man fryser mer när man gått ner i vikt, men trodde det var en myt? Detta är ju varken klokt eller normalt! Vet inte vad jag ska göra! I morse var händerna helt stelfrusna! Minns inte att jag var sådan här när jag var större!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har också gått ner mycket i vikt och började frysa helt hysteriskt och gick tillslut till doktorn. Oops jag har visst 86 i blodvärde och en kvinna ska ha mellan 130-150 så det vara bara att knapra järntabletter och sluta att träna i två månader. Usch förra vintern var fruktansvärt kall :-P Så kolla upp det, bara ett litet tips ;-)

Svar: Hej Mia tack för tipset ush vad trist ! Känns ju lite sådär att gå till läkaren o säga man fryser ha ha! Men kan ju vara lika dant med mig! Man fryser så det gör ont nästan! Inte kul alls :(
Jessica Andersson

2014-01-17 @ 06:15:56
URL: http://Magdalena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0