Ibland är man inte nöjd

 
 
Här har man suttit och skrivit ett jätteinlägg och ser sedan att det inte kommit med.. Nu fattar jag varför folk undrar varför jag inte är nöjd.. Här står jag i morgonrock och speglar mig i glansen med min hårfön och ni undrar varfför?Jo att såhär är det.. Aldrig är man nöjd.. Nog för man har hängröv inga pattar och gäddhänget hänger där det hänger. Men det är ju en ganska världslig sak om man tidigare varit besläktad med Dolly Patton och Sune Mangs. Inte nog med det  så är jag ganska så hårfattig också... När jag fick mitt första barn.. (snart 21 årsedan) då var jag 18 år och tappade så mycket hår, så mycket att jag hade kal fläck som en munk.. Fruktansvärt.. Visst har jag fått hår tillbaka men är ganska hårfattig on he head...Jag har nu börjat äta silicea sedan ett tag tillbaka.. Tycker nog jag har fått mer hår??? Jag vet inte det kanske är psykiskt? Fortsättning följer på detta världsproblem.. Håret är viktigt.. Mycket viktigt!!!


Kommentarer
Postat av: Jessi

Hurre du, vi e ganska lika du och jag! Tappade själv hår för några år sedan och fick stora kala fläckar på huvudet, nu för ett år sedan tappade jag i fram! Som tur var så blev det inte kalt men jädrigt tunt!! Jag fick ett råd om att börja dricka protein pulver (Casein, det långsamma proteinet) och det funka! Jag har börjat få tillbaka håret igen!
http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Kasein/Body-Science-Casein.html
detta använder jag nu, bra pris är det och smakar bra (blandar med vatten). Kanske kan vara värt att testa?
Kram!

Svar: Å tack snälla du för tipset Jessi! Visst är håret viktigt o vad hemskt när man är hårfattig :( jag har ju med fått tillbaka men så tunnhårig på hjässan! Man mår inte bra av det 😩 detta måste jag verkligen kolla upp! Har kört silicea ett tag tycker jag fått mycket tjockare hpr 😄👍 måste kolla upp detta pulver innehåller d points? Tack tack 😄💐
Jessica Andersson

2014-03-11 @ 19:50:34
URL: http://thejessiii.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0