Laddar för 100 årsdagen


Ja här sitter jag och laddar för 100 årsdagen! Jo minsann! På nyhetsmorgon idag utlovade de att man har chans till att nå sin 100 års dag om man följer vissa kriterier vilket jag uppfyllt: ändra dina matvanor och rör på dig.. Ja minsann det finns hopp om mig så nu får jag bara vänta in min stora dag :)

Kommentarer
Postat av: Vivianne

Jag minns du skrev för ett tag sedan att du var så trött och somnade hela tiden. Hur gick det har du fått svar på om det var någon brist eller bara vinter-trötthet?
Jag är själv i det stadiet just nu, kanske inte så att jag somnar överallt, men jag är trött och kan inte få mig till att göra saker mer än träna och äta känns det som just nu.
Ha de gott fina Jessica =)

Svar: Hejsan vivvi!!! Ja alltså ingenting var fel jag var i toppform jag fattar ingenting! Alla värden var så bra de kunde bli! Tröttheten är som bortblåst.. Alltså inte mer än vanligt! Kundd domna vart som helst liksom otäckt ju! Kanske var vintertrötthet som du skrev? Har ju sldrig varit med om nåt sånt innan! Kaske fu har samma som jag? Ge d lite tid så kanske den försvinner som på mig 😄 natti natti fina fu 😄👍
Jessica Andersson

2014-03-04 @ 17:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0