Under 70 kg

Det tar sig att kämpa lite..Under 70 kg har jag inte varit sedan ungdomens glada dagar :) värt all god mat och motionerande fram till månen och tillbaka!!! Jag är Bättre än Bäst :)

Kommentarer
Postat av: Tina

GRATTIS! Shit vad duktig du är! En riktig inspirationskälla! KRAM

Svar: Tack så jättemycket Tina 😄👍 kram kram
Jessica Andersson

2014-03-10 @ 09:19:18
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Postat av: Helena

Hej Jessica! Vilken resa du gjort, grattis! Bra blogg som inspirerar mycket. Dessutom är kul att du skriver varje dag. Ha en fin dag:)

Svar: Hejsan Helena :) tack så jättemycket 😄 vad roligt att du gillar min blogg!😄 ja bloggen har hjälp mig mycket på min viktresa, bra att ventilera sig lite.. Hoppas att du haft en mysig kväll 👍🌺
Jessica Andersson

2014-03-10 @ 13:02:47
Postat av: Jumi

Kul!! Grattis! Du är fin trots att du tycker att det hänger och slänger! Du ser pigg och fräsch ut...

Svar: Tack så jättemycket Jumi 😄👍
Jessica Andersson

2014-03-10 @ 23:22:53
Postat av: Jennie

Hejsan Jessica! Vill bara säga att du är så duktigt och att du gjort ett fantastiskt arbete! Jag började själv med VV i augusti 2013 och är snart i mål men har svårt att hitta motivationen till de sista kg. Jag har kanske bara något kg kvar och jag bara står still! *MORR*. Då har jag inte gått ner så mycket som du. Har du några tips för att komma vidare/en nystart? Din blogg inspirerar! Kul att se hur du äter och motionerar!

Hälsningar
Jennie

Svar: Hejsan Jennie! Tack så jättemycket 😄 ja detta har ju gått fruktsnsvärt bra måste jsg säga och så enkelt och toligt 👍 hrattis grattis till din vintnedgång jätteduktigt 😄 jag har aldrig haft problem med min motivatio har varit på topphela tiden och jag har bara gått upp max några hg på resan ! Då blev jag ännu mer motiverad! Jag vet inte om jag har några direkta tips! Jag fortsatte bara som vanligt sen lossnade det igen 😄 det vikgigaste är..ge inte upp duktiga du!!
Jessica Andersson

2014-03-11 @ 08:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0