Måndag och man känner sig som en bollGod morgon på er! Ny vecka och själv känner jag mig som en boll! Nu är det dags att komma igen med att röra på sig igen! Ni som följer mig vet ju att jag varit på klassresa ett par dagar så ska erkänna att ja för första gången inte har använt min app! Jag förstår verkligen er som äter ute hur svårt det måste vara att beräkna points! Här var det att bara äta vad huset hava och antar det är bäst att inte veta vad som var i o bara ta mindre portioner! Gott var det iallafall :) Där ser man vilken trygghet man känner i appen men viktigt att man vågar tänka lite själv! Tänk om appen skulle krascha ha ha! Då vill man ju inte stå där med skägget i brevlådan och undra hur man ska äta :)

Som jag berättat tidigare så var mitt stora problem innan jag började att veta hur stor en portion verkligen var! Samt att jag kunde ta både två och tre gånger! Känns ändå tryggt nu att jag fått stor insikt i mina portionsstorlekar! Men nu är jag på G och räknar igen träning och rundor måste återupptas med omedelbar verkan för nu känner jag mig som en boll!!!

Fick några mail igår från några som undrar vad som händer hos Viktväktarna? De har fått mail att deras coacher inte ska fortsätta! Är glad för förtroendet att ni tror att jag vet :) Men jag har inget med coachning att göra jag är en vanlig simpel onlinemedlem! Men läste på Viktväktarnas sida på FB att de nu bara ska ha egenföretagare som coacher så antar de som får sluta inte är det! Ni kan nog vara lugna kommer säkert nya coacher nära er!

Kommentarer
Postat av: Ulrika, ViktVäktarna

Jessica du är allt annat än en ”simpel” onlinemedlem – med din fantastiska viktresa inspirerar du många utan att för den delen vara uttalad coach .

Det stämmer som du skriver, vi har i Sverige gjort en mindre förändring som innebär att alla coacher kommer att vara egna företagare. Det här har också medfört att vi tills vidare stänger ett fåtal möten. Vi har meddelat – och fortsätter efter bästa förmåga att besvara frågorna som kommer via kundtjänst och FB – de medlemmar som berörs, men i övrigt fortsätter möten och verksamhet precis som vanligt.

Allt gott till dig!

Ulrika Ennen

Svar: Hejsan Ulrika! Tack så hemskt mycket =) Ja jag har märkt att det är många som är intresserad av min blogg och det är ibland ett heltidsarbete och man får dåligt samvete då man inte hinner svara på direkten! Jättekul att man kan peppa folk på detta viset och jag har fortfarande motivation till tusen och den verkar inte försvinna! Hade önskat man hade kunnat dela med sig av motivationen till dem som behöver =)
Hoppas ni får iordning på alla ställen så de fortfarande kan ha sina möten!

Hoppas du haft en fin dag =)
Tack tack =)
Jessica Andersson

2014-05-27 @ 15:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0