När man lever i allra högsta grad men känner sig som en död grävling

Ja vad ska man säga? Trött som 15 elefanter på steppkurs afrikanska djungeln! Fattar inte vad som har hänt med kroppen borde ju vara pigg som en
mört och vara hälsan själv liksom! 6 dagars arbetsvecka är över och i morgon vankas ledig dag och den ska börjas på gymmet! ser ni vad dålig jag varit med mina VB denna veckan? Nu har jag hållit koll på mig själv ett tag och kommit fram till att jag äter mycket sämre av VB och har fullt sjå med att äta mina dagliga pp när jag har min helgveckan! För er som undrar äter jag fortfarande 26 pp! Dessutom kommer det bli skönt att spendera sommaren utan dubbelhaka i år!!

Jag har en hel del kommentarer att svara på dessvärre förstår jag mig inte på hur jag ska svara på dem med min nya mobil det är ju inte alls likt som på iPhone! Någon som vet hur man svarar inloggad i blogg.se genom samsung galaxy S 5? Annars så svarar jag då jag orkar starta upp datorn kör mest genom mobilen!

Den stora frågan som blivit en röd tråd är: Hur gör jag mina bananpannkakor? Hur får jag dessutom de så fina?

Det är enbart ägg o mosad banan! Kör oftast på 1 ägg och 1 banan! Hemligheten kanske är att jag bara grovmosar bananen så det fortfarande är lite bitar i när jag vispat med ägget? Annars har jag magiska fingrar :) steker sedan i teflonpanna! Som ni ser åt jag idag med, lite så man skäms men orkar inte ställa till mer lyx och det är ju trots allt något jag gillar ☺ snart fyller jag år så jag kanske borde önska mig en kock och städerska då vore livet genast roligare :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Jessica!
Ramlade in på din blogg genom FB och var bara tvungen att skriva till dig! Du är grym!
Har också varit som din "före-bild" men kommit en bit på vägen dock inte så långt som du :) Har läst en del på din blogg men inte allt. Har en fråga, gör du några speciella mag-/ryggövningar? Är svag i just det området, har ett fysiskt arbete så måste stärka detta!
Tack för en trevlig läsning och motivation!
Mvh
Malin - 178 cm, högsta vikt: 118 kg. Nuvarande: 84 kg.

Svar: Hejsan Malin! Tack så jättemycket vad roligt att du hittat till bloggen =) Jag har ju större delen av min viktresa bara promenerat tils jag orkade börja springa så då sprang jag ett tag. Nu har jag tröttnat på det i början gick jag 6 mil i veckan.. Inte klokt när man tänker efter. Skulle jag aldrig göra idag! Nu har jag snöat in mig på gymmet där kör jag mest muskler springer/går på bandet.. Har faktiskt inga speciella mag och ryggövningar faktiskt.. Jag har diskbråck så jag är så glad att jag klarar gymmet alls =) Jag har i perioder så himla ont i svanskotan då hjälpte det att göra squats.. Men sen fick jag sån där period med jätte ont i gen då fyck jag sluta med det... Kram Jessica
Jessica Andersson

2014-05-04 @ 22:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0