Upp i viktJa ni ser, jag är inte heller mer än människa! Ett par veckor sedan jag vägde mig och jag har gått upp 6 hg månne det vara muskler tro? För som ni vet är jag noga med att följa mina propoints! Har ju varit duktig på att gå till gymmet så kanske börjar den lägga på sig lite muskelmassa ☺

Ingen risk jag ska återvända till mitt forna jag iallafall! !
Kommentarer
Postat av: Linda svensson

Wow vilken skillnad vännen ♥️ så bra gjort , du är ju superduktig ! Kram om

Svar: Tack så jättemycket Linda ja lite skillnad är det iaf hahah Stor kram på dej =)
Jessica Andersson

2014-05-05 @ 08:54:08
Postat av: Veronika

Det kan vara musklerna som gjort viktuppgången men se till att få i dig alla pp per dag oxå.. är viktigt att få i sig maten.

Svar: Måste ju vara det Veronica några hg på några veckor måste ju vara mögligt? Har ju verkligen inte slarvat iaf hahah...
Jessica Andersson

2014-05-05 @ 14:22:15
Postat av: Liv

Wow vilken inspirationskälla du är! Hittade hit för några dagar sen och har sedan dess kikat in flertal gånger. Är nu i ett stadie i mitt liv det måste ske en förändring och började på VV för några dagar sen och här får jag massa inspiration. Cred till dig! Fantastiskt jobb!

Svar: Hejsan Liv tack så hemskt mycket vad glad jag blir och vad roligt att du har hittat till min enkla blogg =) Hur går det för dig? Viktväktarna är så himla kul.. Ja samma var det för mig verkligen en förändring behövdes, och nu jäklar så kommer jag aldrig ge mig =) Du fixar detta, nemas problemas =)
Jessica Andersson

2014-05-05 @ 16:31:17
URL: http://livjakobsson.blogg.se
Postat av: Camilla Kåryd

Har upplevt att kroppen gör så ibland utan att man gjort ngt fel! När jag var klar hoppade vikten upp 1,4 kg utan vidare... inte så kul men det försvann sen!

2014-05-06 @ 11:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0