Cocodrilo manJag satt en torsdagkväll och hade en stor skål med popcorn framför mig som fastnade lagom mycket mellan tänderna och jag var inne på min 4:e tandpetare. Jag satt med spänning  framför ännu ett spännande avsnitt av: "Klammerdamm poliserna på jakt på rättvisan"

Krokodilmannen sprider skräck i det lilla samhället Lidhult. Mannen har tagit sin flykt från Australiens sumpmarker. Mannen har också vid flera tillfällen användt stulna kontokort, han har spårats till det lilla samhället Lidhult. Han är i 25-30 årsåldern mörkblond runt 1.75 sågs senast på Arlanda iklädd sina senaste krokodil stövlar. Mannen har också vid flera tillfällen användt stulna kontokort och kommit över en stor summa pengar. Genom skimmning, har mannen kopierat kontoinformation från ett kort till ett annat, vi vet också att han inte jobbar ensam. Gärningsmannen var maskerad när han han tog ut pengar i automaten, endast hans fötter kom med på övervakningskameran. Nu vill Klammerdamm poliserna ha hjälp av allmänheten med att lokalisera mannen (även kallad cocodrilo man ) och lösa gåtan med den ettriga Krokodil mannen och hans följeslagare som infört krokodilskinn för flera hundra tusentals kronor till Sverige. Känner du igen mannens fötter? Vet du vem hans kumpan som balanserar på balkongräcket är? Släpp inte in dom om och när dom kommer förbi. Gärningsmannen utger sig för att vara skräddare från Nyviken och tar emot falska beställningar på Krokodil stövlar.

I hopp om att klammerdamm poliserna ska få in nya avgörande tips, har en belöning på 50.000 kr utfästs till den som kan ge avgörande tips så att gärningsmännen grips.

© Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0