En nyutvecklad exceptionell ansiktsmask

Jag hade fått upplysningar om en man som tagit sig in genom Hyltes gränser. En man som sades vara överintelligent på konsten att göra tandproteser, han hade nu kommit på en ansiktsmask som gjort succé. Han brukade lägga håret i vågor och hade likheten av en porös pungråtta indränkt i likör. Han led av överdriven petighet och var ägaren av den första fiolen i en Zigenarorkester.

Vi hade bestämt möte på en avsides udde, dit jag tog mig i en mastad livbåt. Jag hade klätt mig i sjalett och gummilackstövlar för att göra min ankomst så diskret som möjligt. Jag tror jag mest såg ut som en utdöd jättegiraff.

Jag blev välkomnad in i hans enkla boning där han precis höll på att byta glödlampa.
 "Jag tycker det behövs lite elektromagnetisk strålning" sa han. Jag var där för att ta reda på hemligheten bakom hans nya ansiktsmask, som gjort hela världen till ett vackrare folk.

Hur kom det igentligen sig att du började forska i det här med skönhet?

Jo du förstår, jag tyckte alla skulle kunna bli lika vackra som jag och jag ville hjälpa folk på traven. Jag satt här en kväll och blandade ihop lite ingredienser innehållande bla mask, fisklever olja, hjortronsalt och lite delar från ett slakthus i sydamerika. Resten är en hemlighet som nu blivit en världsnyhet enl Fashions Magazine. Efter framställan av min nya ansiktsmask kände jag en oherhörd frid och ett underbart välbefinnande. Jag tyckte mitt ansikte utsöndrade en grym skönhet och jag sökte patent på min uppfinning. Knepet är att salicylsyrans salt gör underverk på trötta porer. Så på den vägen är det.

Jag tackade för mej när han ville bjuda på starkt kryddad korv med vitlök, och ante mig det var kadaver från hans framställan av masken som var hämtat från ett slakthus i sydamerika

Ditt nyhetsankare i etern


© Jessica


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0