En raggabruttas dagbok del 2

Fredag 21 april

Kära dagbok

Jag har varit ute så mycket nu så det gapar tomt i plånboken, nudlarna jag kokade förra veckan har klibbat ihop och räckte inte tills idag. Jag tar ett glas vatten, det får räcka. Har även märkt att manchesterkjolen sitter tight precis över naveln. Jag har undrat varför jag har haft en massa ludd där i. En fastevecka skulle inte skada..tro mig. Jag ska ut ikväll ska prova en ny teknik hade jag tänkt.

Lördag 22 april

Kära dagbok

Bevare mig väl, jag har skallebank idag och skavsår på min högra tå. Det var karaoke kväll igår. Jag körde lite Fred Astair och steppade bättre än Ingela Jonsson, du vet hon på ABFs steppkurs för dom med dålig motorik och annorlunda kroppsuppfattning.

Jag kände att jag ägde stället. Jag drog låt efter låt, då det tillslut kom en stilig vakt och drog i mig. Jag frågade om han testat 69:an någon gång ( Det var en stepp snurr i slowmotion) Han var nog könsmogen och alldeles röd i ansiktet. Jag tror att han skämdes och att han ville säga något fint till mig. Men det fick jag aldrig reda på för det kom en annan vakt. Han drog mig i armen sa att jag skulle hålla mig därifrån och att jag skulle sluta doppa håret i olja.

Det kom en taxi, jag blev inknuffad av en man som sa att alla fraktkostnader var betalda och att han ingick i priset. det var en riktigt snygg man ( se bild nedan) och jag blev häpen över hans snabba agerande, hade jag äntligen fått ragg?

Jag tyckte det var lite konstigt när han ville hjälpa mig med att fixa elementet och inte ha lite rajtan tajtan. Sedan ville han direkt falla i djup sömn. Det var på morgonen jag fick reda på att han var homosexuell och bara behövde sängplats över natten, han hade missat bussen till Västerås.

Jag trodde jag skulle göra ett starkt intryck, men det funkade inte med steppen heller!

Jag ska ut ikväll igen


Söndag 23 april

Kära dagbok

Kvällen började bra, eftersom jag tror att sanningen ligger i vinet drack jag två liter. Jag satte mig hos en man som såg intelligent ut. Men det enda han kunde prata om var vegetabiliska färgämen och var inte alls intresserad av något annat. Jag blinkade lite förföriskt med mitt högra öga, han frågade då om jag hade problem med tårkanalen. Det slutade med att jag satte mig igemte Pekka i det enskilda hörnet och pratade om kasus i finskan. Han pratade svenska med finsk brytning, det var konstigt tyckte jag.

Jag var trött och hungrig när jag kom hem, jag värmde fiskbullar


Onsdag 26 april

Kära dagbok

Det är dagen efter löning, jag är jätte glad idag. Jag var inne på Sibyllan och tog mig två korvar med bostongurka. Jag frågade om bostongurkan verkligen kom från Boston, annars ville jag inte ha. Kvinnan sa att jag var ointelligent och hänvisade mig till bibliotekets nationalencyklopedi. Jag undrar varför!


Fredag 28 april

Kära dagbok

Jag köpte ett läppstift i onsdags det skimrade i lila. Det passade bra till mitt brottarlinne och mina tights. Jag hade bett min kompis Ulla hänga med ut ikväll. Hon tyckte först jag var snygg, men efter ett par glas vin sa hon att jag var motbjudande med tanke på musklerna. Jag tror att hon ljög.


Lördag 29 april

Kära dagbok

Igår var den bästa kvällen på länge. Ulla var en jäkel på Black Jack hon spelade brallorna av Gunnar, han som jobbar på Pressbyrån nere på Torsgatan. Han hade en liten en och blev utslängd och hänvisad till nudiststället på andra sidan stan. Det var länge sedan jag skrattade så, han är rolig Gunnar. Oturligt nog blev Ulla haffad av polisen när hon skulle sjunga kampsång på torget om kortare förspel. Jag hoppas hon sov gott i den madrasserade cellen...

Inget ragg igår heller så på söndag vilar jag!


Vi skrivs kära dagbok

© Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0