Ett ålarens på väg till Sibirien
Det var en stor dag i mitt liv. Jag hade precis blivit frisläppt från bunkern där jag avtjänat mitt straff på 5 år, 38 dagar 63 timmar, 14 min och 22 sekunder, för att jag norpat åt mej Anderssons ljuvliga jordgubbar en dag i Juni då solen stod högt på himlen & ekorrarna dansade salsa (då fick jag en flashback av när jag lekte kast med liten boll med Lena Ph:s huvud) och när jag med avsky råkade se Seb Macahan nopprade håren i röva med pinsett på Åhléns (hur nu det gick till)

Jag såg fram emot en resa till Sibirien när jag blivit miljonär på tian lotten jag skulle skrapa som jag fått av farbror Torsten. Efter jag skrapat skuttade jag av lycka då jag vunnit en tia och det var precis det jag behövde för att komma med bussen till Anderssons enorma land med ljuvliga jordgubbar.

Vafan var det där, jag snubblade över en grävling i trikåhatt, jag blev sne å skrek: hade du varit en höne jävel hade jag slitit bort alla dina fjädrar å lekt indian och cowboy, så stick annars ska jag skicka en åsna med förföljelsemani efter dig,som kommer att jaga dig med en dubbelvikt dassrulle och en yxa på skridskor. Grävligen i trikåhatt lyfte huvudet och sa: i morrn blir det regn sa Pholman.

Jag tänkte inte ödsla mer av min psykoanalys på en grävling som tyckte morrotsstavar var bra att pilla näsan med..Så jag gick snabbt vidare...

Jag satte mig i jordgubbslandet då en enorm spyfluga attackerade mig...Försvinn jag lägger pussel...Det surras på ännu mer och jag hör  dom irriterande vingslagen som om jag var på en konsert i humlegården med Bobbysocks ( Bobbysocks foräver) Jag ska fånga dig... din ärtfjärt och ge dig till Cornelia Krabbe som kommer dränka dig i ostlöpe...

Jag började äta jordgubbar i lugnan ro och tänkte på när jag åt korv med mos i parken med Elefantmannen & Arne Weise, då vi också blev underhållna av en padda med trumpet (det var mysigt det)

Jag kände en hand på min axel & någon som slet i min ryggsäck..Nej ta inte mina skridskor jag är på väg till Sibirien..Dit du ska hör jag en röst säga: kommer du önskat du var en flatlus i snelugg med kalasbyxor..Jag fick snällt följa med.. med snabba guppande steg.

Det var så jag hamnade i bunkern, där jag spenderade dagarna med att göra en å annan stänkfjärt, rulla tummarna i takt till Beethovens 5:e symfoni och bjöd mina cellkamrater på hattparad (fast dom igentligen tyckte man hade all tid i världen att spela in sin egna P-rulle)

Nu har jag börjat ta sånglektioner i duschen (se bild ovan) och ska sjunga duett med Vicke Vire en dag något annat år..... Jag är glad jag blivit utsläppt från ett ställe där det fanns elaka människor som tvångshöll mej & flätade mitt hår.

Ett liv i frihet är bättre än att ha en kobra i röva.. Nu ska jag ägna mig åt att blåsa i ballongen och gurgla havre...


© Jessica
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0