Hallå Jävla Livlösa BloggJag hade glömt min samba sambero hatt hos en pajas i Halmstad, han bodde i ett litet hus, precis som Karlsson på taket. Jag bankade på dörren, jag måste ha min hatt eftersom jag skulle till Palermo nästa vecka (vart ligger Palermo förresten) Bäst jag letar upp min skolatlas eller så får jag ringa min världsvane lumparpolare Holger. "öppna dörren Tajas pajas" Jag vill ha min Samba Sambero hatt! Inget svar. Jag kikade in genom fönstret och fick till min fasa se han sitta som paralyserad o räkna ahlgrens bilar. Jag bankade på fönstret, han tittade upp, å när han fick se mig sken han som sola i Karlstad!

Är du här för att ge mig kärlek frågade han..Kärlek till dej? Nej du..Om jag så ska vara singel tills jag hamnar på hemmet å spelar par i bridge så får du aldrig nån kärlek av mig Tajas pajas. Han började gråta stora krokodiltårar som han hade sett dom göra på incredible donuts reklamen på kanal 52. Hörru Tajas jag tror vi behöver en sväng på krogen. Han blev lite gladare och var i full färd med att försöka trycka i mej en påse bilar som han sorterat med omsorg!

Jag ska ha mina småländska trädskor på mig sa Tajas, det låter så kul när man går. Ja ja ta vad du vill Tajas sa jag och försökte dölja min irritation pga av att han fortfarande hade sin randiga flanellpyjamas på sig! Jag tänkte inte be han byta kläder, för sist jag försökte fick jag ringa till New York City Mental Institution. Där fick jag goda råd om hur jag skulle behandla hans olustiga beteende, då han trodde han var en randig dubbel puckad zeebra.

Väl inne på puben hittade vi ett bra bord i centrum.. bartendern kommer fram och säger till Tajas "Du ser ut som om du behöver ett glas vatten" Vatten, skrek Tajas som alltid var Lord of the Idiots. Jag vill inte ha vatten fisches fucking in it!

Vad ska du ha då? Sa bartendern ironiskt och viftade på höfterna som om han var på magdans i Honolulu. Jag ska ha en fet öl och en pölse med halvstark senap, å du vafan heter du bar"tender" för? Mig tänder du iaf inte din fule fan..Gubbjävel, jag ska skicka La Mafia på dig din rövjänkare! Ok sa bartendern now i do my own stunts, han gav Tajas en hurring så han studsade som en burk med halvätna bönor.

Tajas reste sig snabbt upp igen, rättade till sin flanellpyjamas och skrek: Ok pull my finger, Im famous in India du kommer återfödas som en fästing. Jag satt omtumlad och trodde jag var delaktig i den värsta gangsterfilmen genom tiderna. Jag reste mig upp och sa: Han lider av minnersförlust & behärskar ingen kaos. Bartendern mumlade lite irriterat att det var ok så länge han tog sina prozac, och inte skulle visa sin fula nuna på hans bar en gång till. Jag lovar, jag ska få han att bli Lucky in Kentucky. Tajas hade nu lugnat ner sig tre hekto och vi vandrade långsamt hem genom Norreport till hans hus på taket.

Always play it loud
© Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0