Han är vad han äterSläpp mig galna tant, Jonnie håller hårt i skafferiluckan. Han har fått ett oväntat besök av Anna Skippers praktikant. Anna själv hade rest till Maldiverna på morotsgnagar tävling. Praktikanten hade fått i uppdrag av TV3 att kartlägga alla outsiders till soffpotatisar, som sedan skulle användas i ett stort forskarsyfte, som skulle minimera fett i omkrets. Hon var nyttokock som det så fint heter. Hon hade genomgått en felbehandlad svältdiet och hade gått ner minst 1 hg, och kände sig väl till mods så länge hon kunde dela med sig av sina egna erfarenheter. Hon levde numera på taggig kaktusolja under grönsaksbädd.

Nu ska vi se, hon skriker nästan som den galna geten i "Marmeladkungen" reklamen. Jonnie hoppar ett steg bakåt och blir trampad av Sixten som var en likasinnad soffpotatis på 120 kg. Han var handplockad från ICA Supermarket, där han var anställd som ostformare (Om ni undrar så är det han som biter alla hålen i ostarna. Ni kan ju då förstå att det slinker ner en och annan ost om dagen)

Jonnie var i chocktillstånd när han blev tvingad till att godkänna förra veckans matsedel som var äten av Arne Weise!

- 61 smörgåsar med marmelad (från Marmeladkungen)

- 22 kotletter (varav en halv gick till katten Tore)

- 3 påsar chips

- 2,5 kg smågodis (som slutade med en rotfyllning & -3000 i plånboken)

- 8 rökta makrillar (Fångade i avloppsreningen vid kattegatt)

- 17 öl ( i förvirringen glömde han kalsongerna i fontänen när han uppenbarade    sig som lilla sjöjungfrun vid HTF:s årliga personalfest)

- 4 feta pizzor (han åt både där & i påse)

- 3 kg oxfärsrullader från Tanzania

- 2 mintpastiller (för att den dåliga andedräkten från avloppsreningen skulle ge vika)

Det var nu han skulle skickas ut på "Hurtigbullens Surfbrädes diet" Vad han inte visste var att saknaden av sex gjorde honom till en galen frossare och det visade sig som en kubik på vågen. Nu skulle han snart kunna visa upp perfekt kroppsideal och ta upp kampen mot de oönskade kalorierna.

När han sedan utpekades som en galning på förstasidesnyheterna i kvällstidningarna när han gick bärsärkargång i en stor välsorterad godisbutik, efter endast 2 dagars bantning förtäller icke historien


Leve gräddtårtan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0