Hej Jonnie min käre vän
Jag har inte sett dig på ett tag då jag ställde klockan fel och sov i 222 dygn. Jag såg att brevlådan var full med diverse räkningar som jag hade hoppats du skulle betalt under tiden jag var frånvarande. Men har nu haft läger bål och dom brann två dagar. Jag ska nu försöka tvätta mina sängkläder så dom blir fräsha och fina igen då dom numera står för sig själva. Jag tar en kopp kaffe så länge för jag måste tvätta dom 7 gånger.

Jag var på arbetsintervjuv veckan innan jag föll i min djupa sömn. Jag tror jag gjorde ett bra intryck, för han sa jag verkade instabil och hade konstiga ryckningar i min ena överläpp och frågade vilken skorstorlek jag hade. 41 sa jag.. han antog jag hade samma IQ Jag vet ännu inte om jag har fått tjänsten.

Det får mig nu att tänka tillbaka på när jag sommarjobbade som hundspanns förare på Antarktis med min shetlandsponny Elevira och vallade pingviner. Det var som om jag befann mig i en magisk värld med snöpudrade berg o dalar. Jag hade då lite funderingar på att utbilda mig inom polarnavigation. Men det enda jag hade erfarenhet ifrån vad polarbröd i Älvsbyn. Min bäste vän var sälen Salma som efter ett tag övergav mig när hon träffade Kenne Knuppsäl på naturvårdsverket. Jag tillbringade mer och mer tid i min igloo där jag stickade Lovika vantar för glatta livet.

Jag blev glad då jag blev kallad till Nevadaöknen, där jag skulle sälja glass till Eskimåer. Jag visste redan då att mitt kall här i livet var att utforska Bermudatriangeln, (jag tror fortfarande Ufo:s från Mars har ett finger med i spelet) jag startade min egna UFO-organisation eftersom jag ofta brukade drömma om gröna slemmiga gubbar) Jag fick 23 medlemmar och vi började tillverka cyklop för våra expeditioner. "that´s one small step for a man - one giant leap for mankind"

Jag hade tänkt ringa dig men utan framgång

Min telefon får jag inte ett ljud i och jag har reklamerat mitt problem till Telia som sa att jag skulle ansöka om djungeltelegrafs arvode då räkningen hade gått ut för 6 månader sedan.

Jag får nog avsluta detta brev nu min käre vän. Jag ska nu gå ut och mjölka mina kossor som kommer förse Arlas behov av mjölk det kommande året

Din tillgivna vän

© Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0