Mitt så kallade tragiska liv
Jag är  en godtrogen jävel som aldrig skulle peta i näsan om ändå ingen ser.  Så tror jag bara gott om alla också * Petar mig i tinningen & funderar* 

Jobbar gör jag inte  min hjärna på IQ badboll klarar inte ens av att höra ordet "Jobb" då det brukar komma nån skum rök genom näsborrarna. Jag tillbringar hellre dagarna med att slå dank på kullerstensgator, eller att hoppa över en och annan gärsgård.

Då jag måste förse mig med lite pengar ibland går jag i hamnen och säljer.. (nej du inte min kropp vad var det för påhopp??) Nej hem designade disktrasor med små rosa moln på. Har även lite andra knep... Jag brukar fiska ut stålar  ur bankomaten med en stump fiskelina och min ringrostiga krok. (Den är även bra att peta tänderna med) Funkar perfa då jag inte blir  jagad av nåt rullande fnask i husvagn..som  till råga på allt är snabbare än mej  för att  jag studsar hellre än att gå.

Jag gillar att rapa högt också & har funderat på  om jag inte ska starta mig en enmanna orkester på äldre dar & ge mig ut på luffen. Ska prova lyckan på iallafall några ödsliga gårdar längs den krokiga vägen. Kanske kommer jag hitta en likasinnad själsfrände som kanske kan stå ut med mitt redan så tragiska liv... Jag kan nog mycket tror jag iaf.. Laga mat tex, jag vet att en gång för 7 årsedan öppnade jag en burk med Ravioli & jag har inte ätit sen dess..

Jag hittade en lägenhet en gång den stod öppen så jag passade på att flytta in.. Men  jag ägde ju bara En madrass som jag lade längs ner i det runda hörnet och dom gratis kådisarna jag hämtade hos frälsningsarmén. Annat var det när jag var ryggpatient på Kumla anstalten där hade jag all tid i världen att fundera på lite olika saker som : Vad gör igenligen elefanterna mellan 1o 3?

Hörru, jag hörde det där.. Vafan ska jag med ett par oranga moccisar till??

Min favoritsysselsättning är att hoppa ner i soptunnan och räkna får och även skrika till folk som går förbi: fan vilken läcker äggmök..Jodå det finns bra dagar i mitt liv också som när jag dansade naken på en fiolsträng  i Timbuktu. Det var grejer det! Det var efter det jag hade mardrömmar om skinkmackor med 8 ben...

DU HAR LÄST ÄNDA HIT?????? Du tycker synd om mig va? Gör inte det, jag är en jäkel på att hoppa bungyjump från staketet. Jag tror att jag på så sätt ska få många vänner.  Men nu har jag inte tid med dig längre för nu ska jag gnugga fotknölarna & fösa ut boskap på bete..

Over and out!

 Jessica

©Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0