På mönstring en annan tid en annan dagGiiiiiiiiiv akt..... Mannen försökte nog göra sig mindre hörd, men eftersom han hade öronen fulla med hubba bubba, efter att ha stått och kikat på attack planen som var utvecklade inom Kinas försvarsindustri, tänkte han nog inte på sin höga stämma. "Jag tror att Kina har snott 600 helikoptrar från Rysslands hemliga armé." "Vill ni vara vänlig att sitta ner", säger en bastant dam i uniform och sneglar lite snett på honom. Ja visst, och Kenneth var namnet säger han å börjar rulla det ena lillfingret runt det andra. Han säger till killen bredvid: "Har du också gjort 60 frågors lämplighetstest på internet?" Jag fick låna en dator på biblioteket en kväll då det var ont om folk, eftersom jag knappar så hårt på tangenterna. Jag fick 15 rätt, å det var ju rätt nära mitt IQ. Killen igemte honom börjar nu att skruva på sig och känner sig illa till mods & flyttar därför till stolen till vänster. Jaha ja, tack för platsen din surmulne fan säger Kenneth, lägger upp sina ben och börjar slå "hey baberiba på låren" Bara så ni vet säger han efter en stund, så är jag sugen på en smarrig hamburgare, & jag har dryckeskontrakt med Pepsi.

"Kenneth" Den bastanta damen stod nu framför honom, han ryggade tillbaka lite eftersom hennes bröst var i liknelse med en enorm skål med överjäst deg. Han gick efter henne med snabba steg för hon tog minst två steg i stöten. Han vände sig snabbt om till dom andra killarna i rummet han sa: Era IQ befriade, lek inte med kulsprutaren och akta pitten när ni är ute på fält.. Må ärtsoppan fylla era näsborrar i en månads tid. Han fick en sur skosula i ansiktet.

Får man sitta som en skräddare frågade han läkaren som skulle göra hälsoundersökningen. Det är bättre du lägger dig ner Kenneth säger han, vi ska ta ett EKG på dig. EKG sa Kenneth, vet du, om man lägger till bokstaven " L" och tar bort bokstaven "G" Så blir det nästan som ELK på engelska, det betyder älg..Kenneth lägger upp värsta asgarvet. Hmmm ja det var ju en nyhet sa läkaren. Efter många tester som Konditionstest, hörseltest mm var det dax för ett besök hos psykologen.

Mannen stirrade honom rakt in i ögonen. Hjääälp sa Kenneth dina ögon förtrollar mig som en slingrande Sir Väs. Vet du att han känner Robin Hood? Psykologen skrev förbrilt på sitt anteckningsblock och frågade sedan : " Mår du bra Kenneth?"

Jag har aldrig mått bättre sa han.. Jag kan fungera i grupp, lyda lagar & regler, men jag har lite svårt att ibland att lyda ordergivning, då kan jag bli pissed off som fan, men det går snabbt över. Jag skulle passa bra som kustjägare på blåkulla nära Öland, går inte det vill jag isåfall bli uttagen till ett sjöstridsförband eller till Marinkåren. Jag simmar 50 meter ryggsimm på knappt en halvtimme, jag är bra på givakt också. Sen har jag en önskan om att skjuta airsoft bollar med Ak5:or..

Uuut skrek Psykologen..Du får frisedel din plattfotade fan, behåll simhunden mellan tårna försvinn!!!!


Ja se så det kan gå =)


© Jessica
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0