Snygghet är överskattat?

En ung och utåtriktad kvinna i sina bästa år född med jäkligt bra gener och ser sin snygghet som sitt alter ego. Hon har funderat på om hon kan dejta sin egen snygghet och testar därför på mumifieringsmetoden och hoppas på ett lyckat resultat...Kommentarer
Postat av: BOEL kom ihåg mig om du vill...

OK. Har ingen aning om vem du är så klart, men en polare mejlade mig en bild på en snubbe med toppluva som tydligen härstammar från din blogg och som var en grym påminnelse om någon från vårt förflutna. Och förstås, apropå rubriken, så är så klart snygghet överskattat och dessutom subjektivt. Känner igen masken och rekommenderar att du testar att skippa att ha den i ansiktet - krama ur och smörj in ansiktet istället. Känns mycket "snyggare" inifrån. Skummade lite rubriker och älskar rubriken "min väg mot beach 2024"; helt fantastiskt! Borde vara en boktitel. Kanske blir också eftersom du verkar gilla att skriva.

Just det ja: Vem är snubben? Vet du?

I vart fall tror jag att jag kanske borde läsa mer än att skumma dina rubriker. Någon måste ju ta min "bloggoskuld".

Som sagt, vi har ju ingen aning om vem den andra av oss är även om jag kanske kan utgå ifrån att du heter Jessica. Har du lust/tid/osv./etc. så skriv gärna och berätta om dig själv - jag samlar på livsöden. Kan förstås läsa din blogg men det verkar vara så mycket bilder på mat och desserter osv. har jag hört och det verkar mer oöverstigligt än att läsa Bibeln fler än tre gånger på raken. Men ändå.

Ja, Boel är namnet. Bor i Uppsala när jag inte jobbar utomlands. Tror vi är i samma ålder. Har du barn, katt, hund, äkta man? Och är den sistnämnda i så fall Basse? Eller är det katten, hunden eller hästen? Måste nog läsa ändå.

Hatten av förresten, för det disciplinerade skrivandet. Vad jag kan ser så kör du varje månad. Well done!

Hör av dig om du vill; antingen angående snubben på bilden och/eller om du har tid och lust att använda tangentbordet adresserat till mig. Det där lät märkligt men som jag nämnde, har ingen aning om hur man mejlar bloggbrudar eller ens vilka social regler som gäller på nätet.

I vilket fall: Ha ett bra och akta dig för liknöjdhet, men du verkar inte ha fallenhet för det, och lycka till med ditt fortsatta liv.

Vänliga hälsningar
B

2012-07-17 @ 15:15:39
Postat av: BOEL

JK! Syns det jag skrev på sidan nu? Ja du ser, ingen som helst koll på sociala internetregler!!!

B

2012-07-17 @ 15:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0