Viktväktarna V/S Tjockisen"Haaaaaaaaalt" du ser ut som 45! beter dig som 15 & har en kropp som 65 hör jag grannen skrika när jag står och kammar mattfransarna på baksidan.. "Jaha" säger jag, och mumsar vidare på min skumraket som säkert inte innehåller en end kalori.

Jag går in och sätter mig vid köksbordet, tar fram en hög med korsord & skruvade upp stereon på hög volym med Lasse Stefanz sjungandes " I ett fotoalbum" En kropp som 65? Jag ställde mig framför spegel och antar det han sa var sant.. Då hörde jag i mitt enorma huvud "kom som du är, bli som du vill vara" Jag slog upp gula sidorna och letade upp Viktväktarna. Nu skulle jag börja krossa fett, med hängpattar, hängröv o mage av inte denna värld & med allt för stort midjemått klampade jag med rask takt till nästa möte. Jag tittade mig fundersamt omkring och såg inte direkt någon som såg speciellt överviktig ut. Lite hull e bara bra (speciellt om vi skulle få svältperiod nån gång här i sverige) Det delades ut stjärnor & alla vara glada i hågen och berättade stolt vad dom gjort för att nå sin viktnedgång.. (det applåderades hjärtligt och det var bara glada miner)

- Hej o välkomna till Viktväktarna säger en konsulent där framme med smal midja. Oj tänker jag så kommer jag också se ut om jag börjar här (fastän jag hellre hade sett ut som modellerna på H&M´s reklampelare ute på stan! Hon går igenom hur kursen fungerar och jag blir bara mer och mer snurrig av alla prickar & points o allt vad det nu var. Jag blev en kalorijägare och våndades av att jag inte kunde stoppa i mig mina skumraketer (jag var en skumoholic) när jag ville som var min enda tröst i denna utseende fixerade värld vi levde i. Jag var helt inne i det feta matkriget och märkte att plånboken blev allt tunnare då jag spenderade en massa pengar på mötena hos den enorma bantningsjätten. Samtidigt som iofs magen blev mindre men humöret sviktade och allt jag kunde tänka på var prickar & points vikt & vågar...

Neje vet du vad hejja alla tjockisar använd hjärnan spara era pengar Hjärnan gör jobbet gratis..

Nöden har ingen lag: jag mumsar glatt i mej en skumraket.


© Jessica


Kommentarer
Postat av: Veronica igen

Vilken skillnad!! Grattis!! Jo till viss del handlar det om att äta mindre och träna mer. Men man behöver få i sig alla näringsämnen också. Idag äter jag herbalife för att min läkare har sagt åt mig att göra det. Haft näringsbrist hela mitt liv men för tre år sedan blev jag bättre. Idag svimmar jag inte dagligen utan mår prima :) återigen stort grattis iaf :)

2009-01-05 @ 21:54:52
URL: http://www.metrobloggen.se/veronicaaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0