Valborgsmässoafton

Har mina två hjärnceller attackerat varandra eller är det bara så att jag lider av bloggtorka?  Jag vet inte men här är jag iaf! Jag kan idag informera dig om att jag börjat min nya anställning som trappstäderska.. Pengar vill man ha i överföd så det är bäst att man har många jobb på lager. Ser du så snyggt jag svingar vippan i taket? Det ska göras med stil och finess..Jag ber dig att inte klaga på min mexicanska hängröv som av någon underlig anledning fastnat på kortet. Jag har även redan blivit arbetsledare så här går det snabbt må jag säga. och i grund och botten beror det ju på min enormt fantastiska karisma...


Sen så är det ju Valborgsmässoafton och kungafan fyller år, det firar ungdomarna med att supa sig fulla både här och där! Själv ska jag låsa in min tonåring, slänga in lite vatten och bröd och där får hon sitta tills vi ska åka till stora staden Jönköping i morgon.  Så hörs det konstiga ylningar längs gatan, ignorera detta bara...Själv ska jag ikväll ta mig ett glas vin i trevligt sällskap.


Kommentarer
Postat av: johanna

HAHAH DU ÄR FAN CP :D:D:D

2009-04-30 @ 15:52:03
URL: http://jjhanii.blogg.se/
Postat av: Cristian

Haha, låter som om det blir valborg-a'la-fjortis för din del? :) Vin och brasa liksom ;)



Jag har jobbat hela dagen. Är trött som en liten eskimå. Jobbar på Gröna Lund. Väldigt långa dagar - men GRYMT roligt :)



2009-04-30 @ 23:53:07
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hahahahaha, tack för ännu ett inlägg som gör att man kan möta världen med ett leende hela dagen:-D Du är ju sjukt rolig, kan du inte skriva en bok eller nå´t?

2009-05-01 @ 08:04:06
Postat av: vashten

Tittar in o önskar dig en härlig dag vad du nu ska göra hehehe, själv blir det konsert ikväll....kram

2009-05-01 @ 10:46:14
URL: http://www.metrobloggen.se/vashten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0