Nu jävlar is the bottom nådd

"Om du söker en plats, ditt eget paradis så finns vi nära dig..Flytta till Bofast"  Vad är det för en jävla skit reklam. Flytta förihelvete INTE till Bofast.  Vill du bo i en lägenhet som förfaller där vitvarorna dör en efter en och du inte får nytt? Där tapeterna aldrig kommer upp som man blev lovad för snart 3 årsedan.  Kolla in min tvätthög som växer till Mount Everest för var dag som går. Torktumlaren från 1800-talet är ur funktion sedan förra året  hur fan tror dom man ska få tvätten torr? Kylskåpet läcker nåt skit och varje morgon har jag en sjö på golvet. Har funderat om jag skulle testa fiskelyckan. Har jag tur så kanske det finns ett helt stim med silverfiskar under kylskåpet och det börjar nu bildas mögel i hörnen. Fixas det? NEEEEJ men hyra ska dom ha. Får se nu hur många år det tar innan dom kommer och fixar allt jag klagade på idag!

Inte nog med det så har mitt nya köksbord jag köpte i december SPRUCKIT vad är det här. Nu fan är det krig.

Det enda positiva just nu är att jag gått ner ytterligare 2kg.  Men med min otur så slutar det väl med att det blir något fel på ämnesomsättningen och jag går upp alla kg igen o blir fet som en griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

Bofast sucks Bofast sucks Bofast sucks Bofast sucks

  

Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha fan de verkar som du har en bra hyrevärd : )) de e så de gör de jävlarna, bara de får pengar så skiter de i allt. men hallå då får du ju ringa de med bordet och få ett nytt

2009-02-23 @ 20:16:15
URL: http://www.Alwaysfabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0