Vid vatten
Händer inte mång knop här förutom att vi har spendera tid i solen och badat. Hade Jossan hemma här igår henne var det fart på må du tro. Det blev några varv i vattenspridaren. Var och badade med Tajas och Jonnie då strand sabotören Tajas var i farten och försökte dränka stolen jag satt i genom att gräva hål i sanden. Tycker det är kul när folk roas av så lite och att man kan bidra med att gör någon lycklig, Tajas kräver inte så mycket.

Idag har vi varit på Långasand i Falkenberg där ungarna försökte fånga krabbor, tyvärr var det inte så många där just då så det fick räcka med den döda krabban vi hittade. 
Johanna undvek vattnet och filade naglarna hela dagen, ja se dagens ungdom. Sen helt plötsligt kommer Ture Sventon flygandes på en grön matta han skrek han var utan "Temlor" Jag skrek att det heter "semlor" och frågade vad jag skulle göra åt det? Det fanns inte någon som helst chans att ett bakverk skulle överleva på denna heta stranden. Men jag tror Ture hade förvrängt sin hjärna ett och ett halvt varv annars hade han ju insett det innan han öppnade sin ljudliga mun. Han kliade sig i huvudet och sa han hade flygit ifrån: 5 antastade män 8 flugor och 1 hoppande plattfisk och det enda han ville ha var en stor rejäl Temla. Jag bada han flyga vidare i jakten på den perfekta Semlan och låta oss andra få sola ifred!

Kommentarer
Postat av: Jonnie

åh synd att ja missade lilla Ture har alltid tyckt att han e såååååååå SEXIG

2009-07-02 @ 07:47:14
URL: http://Alwaysfabulous.se
Postat av: Anonym

vem vill inte ha en stor rejäl selma?2009-07-06 @ 20:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0