#¤%&%¤#Här är man ute med sin granne för att köpa lite ätliga varor i en av byhålans affärer. När vi ska styra kosan hem inträffar följande: En bil har av någon underlig anledning känt ett behov av att göra närmande på min bil. och jag kan knappt pressa in min röv i sätet. Vad hade jag gjort om jag hade vägt en sådär 250kg? Kan tala om att jag inte hade fått imellan min ena vad. Väl inne sätet utbrister jag att detta ska minsann fotograferas, jag sträcker ut armen för att få en bra vinkel så jag kan fotografera denna händelse. Då ser jag att i den andra biljävlen sitter det ju en gubbjävel och kollar när jag fotograferar. Hade jag haft en smal röv hade jag fanimej trängt mig ut igen o bett idioten flytta bilen. Men tänkte att gubbfan kan ju grubbla resten av dagen på vad jag ska med kortet till!!


Kommentarer
Postat av: Henke

du skulle fotat gubbjäveln! Moahahahaha!sv: de blir nog en knorr då, för jag får inte ta sprutan... o nu när du säger det så kliar de nog fan lite i röva... gött! hehe!

2009-10-20 @ 13:23:42
URL: http://hoppelajnen.se
Postat av: Mia

Sv: Nej jag fattade inte den delen heller, men det är nog meningen att du bara kan meddela mig när du har lagt upp den, så att jag kan läsa den... Kan ju vara kul och se vad dina svar blev. :)

2009-10-20 @ 13:31:49
URL: http://minnyahobby.blogg.se/
Postat av: Mia

Nu ska det gå att kopiera...

2009-10-20 @ 21:40:19
URL: http://minnyahobby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0