Kan det gå såhär när man raggar?

Efterersom jag har bloggtorka idag kommer här min raggardagbok, skrev den för några årsedan men jag är HELT säker på att det skulle gått till på detta sett om jag skulle börja ragga =)
En raggarbruttas Dagbok


Onsdagen den 5 april

Hej kära dagbok

Jag hittade dig av hasten i närliggande Åhlens butik, det kändes som att du ropade på mig. Efter att jag hade prutat ner dig till 29 kr var jag glad och köpte med mig en penna som jag såg i allt för 10 kr lådan.

Torsdag 6 april

Kära dagbok

Jag har funderat på att börja mitt nya liv. I morse gjorde jag inte alls som vanligt. Jag ringde och sa upp min tjänst på ABF där jag så länge hade varit cirkelledare i kopparmyntsputsning. Jag tog en sväng på stan för att köpa nåt riktigt snyggt till kvällen.

Jag antar att mitt Helly Hansen underställ inte skulle passa så bra. Jag som annars tycker det är så tight och snyggt. Jag sprang omkring i mina Helly Hansen Burgdorf socks i mina underkläder och övade till mina dance moves jag skulle utföra i morgon kväll, till Lena Philipsson ”Dansa i Neon” (Det är en riktig hit) Hittade iaf ett par snygga hängslen på Behroz Wardrobe

 

Fredag 7 april

Kära dagbok

Idag ska jag börja mitt nya raggarliv, jag vet inte hur man gör men man får nog gå på känslan och se ut väl valda offer. Jag är nu uppsnoffsad och fin och har en en sup i varje ben dÄRFör SKriver JAG sÅ KoNStigT, DeT SNUrrAR på NÅT konStiGT SÄtt.

Lördag 8 april

Kära dagbok

Jag hade nog kul igår, jag blev bjuden på en kinesisk apelsin av en man som kallade mig för baby och var från Afrika. Efter det var jag queen of the dancefloor. Han frågade sen om jag hade mus av den våta varan, jag fattade inte vad han menade blev rädd och sprang sedan hem. Det var då jag snubblade över 100 kg Mårten. Han var nyss hemkommen från Rom och undrade om jag kunde klämma in han i min kalender. Jag sa att 100 kg var 60 kg för mycket. Han blev aggressiv och hötte med nävarna, jag sa att jag var medlem av en hemlig förbrytarorganisation på Sicilien. Han skulle gå hem och lära sig om konsten att förlänga livet.

Inga bra ragg igår ska ut ikväll igen.

 

Söndag 9 april

Kära dagbok

Jag träffade en kille igår som hade abnormt stora fingrar och en sjukligt förstorad tunga, vi pratade om livet i allmänhet och han sa han var bra på att baka småkakor av mandelmassa. När han senare frågade mig om jag ville känna på hans bröstmuskler blev jag skraj och fasade för att han skulle sno min bh eftersom det såg ut som om han behövde den bättre än jag. Jag gick vidare och hamnade sedan på en lustig bar med konstiga människor i vita mamelucker. Dom dansade en sällskapsdans som såg ganska rolig ut, jag ville vara med, men jag blev haffad av vakten som sa att jag inte var en av slavarna. Jag blev utslängd och vakten sa att jag såg ut som en luden jätteelefant från istiden, jag undrar varför? Hoppas på bättre tur nästa helg. Jag har nu fått merkänsla av utelivet.

 

Fredag 14 april

Kära dagbok

Var hos tandläkaren idag, han sa att jag hade ett käkparti som hos vissa insekter. Jag är förväntansfull inför kvällen…

 

Lördag 15 april

Kära dagbok

Jag är lite sliten idag, det blev ganska sent och jag träffade många intressanta personer. En atletisk man som var ägare av en sumpskog och odlade egna svampar. Han gjorde roliga konstgrepp på mig, bara med att beröra händerna. Jag var mäkta imponerad. Honom hade jag kunnat tänka mig att ragga på. Men han gick som om han hade en käpp med blyklump i ändan. Jag ångrade min sista tanke och gick vidare. Jag drack många drinkar som var gjorda på Pampas havre. Det var lagom gung i båda benen och jag fnittrade i en evighet. Tills jag mötte en man som såg ut som en tropisk stork, han sa att han hette Mikael och ville bjuda hem mig på hångel. Isåfall skulle jag få smaka på hans hemodlade bermudaägg och klappa hans Italienska Vallhund. Sen kom Anders, han ägde en egen liten småbåtshamn och spelade xylofon. Han kunde spela ståendes på händerna också sa han..Jag tror att han ljög.

Inget ragg igår heller, vad gör jag för fel? Ska ut ikväll igen!

 

Söndag 16 april

Kära dagbok

Lördagens utegång var föga intressant. Jag satt och inspekterade en ensam man med krullad mustash som satt och förde anteckningar vid baren. Jag frågade vad han sysslade med, om han kanske kom från någon singelsite och ville skaffa medlemmar. Då kunde jag ställa upp på en intervjuv. Han sa att så var inte fallet. Han var utsänd av pilsksläktet Det var en kristen släkt från 300-talet) som ägde ett stort och elegant sällskapsrum. Dit ville han han få lättklädda damer som visste hur man förde sig förföriskt i endast ett höftplagg. Han tyckte inte jag var vidare intressant. Han kallade mig för puckeloxe, och försökte dra bort en bit av min kalufs som han sen ville använda vid deras ritualer i sällskapsrummet.

Jag börjar nu att undra om raggandet inte är någonting för mig.

 

Tisdag 18 april

Kära dagbok

Jag har nu fått anställning att sortera spanska och portugisiska jordgubbar, jag tror jag är gjord för detta jag är riktigt flink i fingrarna. Jag har också börjat en simkurs. Den gick inte så bra jag sjönk till botten.

Jag har nu fått skrivkramp och en blåsa på pekfingret så jag återkommer

 

Fredag 21 april

Kära dagbok

Jag har varit ute så mycket nu så det gapar tomt i plånboken, nudlarna jag kokade förra veckan har klibbat ihop och räckte inte tills idag. Jag tar ett glas vatten, det får räcka. Har även märkt att manchesterkjolen sitter tight precis över naveln. Jag har undrat varför jag har haft en massa ludd där i. En fastevecka skulle inte skada..tro mig. Jag ska ut ikväll ska prova en ny teknik hade jag tänkt.

Lördag 22 april

Kära dagbok

Bevare mig väl, jag har skallebank idag och skavsår på min högra tå. Det var karaoke kväll igår. Jag körde lite Fred Astair och steppade bättre än Ingela Jonsson, du vet hon på ABFs steppkurs för dom med dålig motorik och annorlunda kroppsuppfattning.

Jag kände att jag ägde stället. Jag drog låt efter låt, då det tillslut kom en stilig vakt och drog i mig. Jag frågade om han testat 69:an någon gång ( Det var en stepp snurr i slowmotion) Han var nog könsmogen och alldeles röd i ansiktet. Jag tror att han skämdes och att han ville säga något fint till mig. Men det fick jag aldrig reda på för det kom en annan vakt. Han drog mig i armen sa att jag skulle hålla mig därifrån och att jag skulle sluta doppa håret i olja.

Det kom en taxi, jag blev inknuffad av en man som sa att alla fraktkostnader var betalda och att han ingick i priset. det var en riktigt snygg man ( se bild nedan) och jag blev häpen över hans snabba agerande, hade jag äntligen fått ragg?

Jag tyckte det var lite konstigt när han ville hjälpa mig med att fixa elementet och inte ha lite rajtan tajtan. Sedan ville han direkt falla i djup sömn. Det var på morgonen jag fick reda på att han var homosexuell och bara behövde sängplats över natten, han hade missat bussen till Västerås.

Jag trodde jag skulle göra ett starkt intryck, men det funkade inte med steppen heller!

Jag ska ut ikväll igen

 

Söndag 23 april

Kära dagbok

Kvällen började bra, eftersom jag tror att sanningen ligger i vinet drack jag två liter. Jag satte mig hos en man som såg intelligent ut. Men det enda han kunde prata om var vegetabiliska färgämen och var inte alls intresserad av något annat. Jag blinkade lite förföriskt med mitt högra öga, han frågade då om jag hade problem med tårkanalen. Det slutade med att jag satte mig igemte Pekka i det enskilda hörnet och pratade om kasus i finskan. Han pratade svenska med finsk brytning, det var konstigt tyckte jag.

Jag var trött och hungrig när jag kom hem, jag värmde fiskbullar

 

Onsdag 26 april

Kära dagbok

Det är dagen efter löning, jag är jätte glad idag. Jag var inne på Sibyllan och tog mig två korvar med bostongurka. Jag frågade om bostongurkan verkligen kom från Boston, annars ville jag inte ha. Kvinnan sa att jag var ointelligent och hänvisade mig till bibliotekets nationalencyklopedi. Jag undrar varför!

 

Fredag 28 april

Kära dagbok

Jag köpte ett läppstift i onsdags det skimrade i lila. Det passade bra till mitt brottarlinne och mina tights. Jag hade bett min kompis Ulla hänga med ut ikväll. Hon tyckte först jag var snygg, men efter ett par glas vin sa hon att jag var motbjudande med tanke på musklerna. Jag tror att hon ljög.

Lördag 29 april

Kära dagbok

Igår var den bästa kvällen på länge. Ulla var en jäkel på Black Jack hon spelade brallorna av Gunnar, han som jobbar på Pressbyrån nere på Torsgatan. Han hade en liten en och blev utslängd och hänvisad till nudiststället på andra sidan stan. Det var länge sedan jag skrattade så, han är rolig Gunnar. Oturligt nog blev Ulla haffad av polisen när hon skulle sjunga kampsång på torget om kortare förspel. Jag hoppas hon sov gott i den madrasserade cellen…

Inget ragg igår heller så på söndag vilar jag!

 

© Jessica

 


Kommentarer
Postat av: Floorballs

Trevligt inlägg=)

Dock trist (för en hetro alltså, knappast annars..haha) att det enda som fastnade på kroken var en homosexuell kille=(

Men så är det ju med fiskelyckan, att ibland blir det bara Mört...och den kan man ju lika gärna slänga tillbaka=(

SES!

//F

2011-03-15 @ 17:20:49
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Danielkl.com

Oj, långt inlägg!

2011-03-15 @ 23:26:38
URL: http://danielkl.com
Postat av: Jonnie

welcome :) nje men knattarna får ta min säng så får vi väl ta en varsin soffa :)

2011-03-16 @ 06:34:06
URL: http://www.Jonniejonsson.se
Postat av: Jonnie jonsson

haha ja de e inte lätt att va hatad :) fast de e ganska skönt på nått sätt haha

2011-03-16 @ 16:31:48
URL: http://www.Alwaysfabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0