Kan du inte cykla är du en fara för trafiken

Ibland är människan ett hot i trafiken. Kan man inte cykla vad gör man då ute på vägarna?? Det finns de som kan cykla och de som inte kan. Som igår när vi var ute på promenad..Hör ett rasslande bakom oss vänder oss om och ser en mupp nära medelåldern på en cykel och han cyklar rakt in i skogen och ligger där platt fall.. Vad gör man?? Jo man knäcker sig totalt såklart kan man göra annat än att skratta?? Han ramlade ju mjukt i allafall bland mossan och andra äckliga småkryp som fick en hel jätte på sig.. han hade ju iaf hjälm..smart!!!Vi frågar om han vill ha hjälp men nejdå han tar tid på sig och sen hör vi det rasslande ljudet igen.. Han har kommit upp på cyklen men cyklar inte utan hasar sig framåt med fötterna och sitter på sadlen. Men helt plötsligt får han fart och vi funderar på om vi ska fly från trottoaren, för det är den han nu kommer rullandes på..Svishar sig förbi och lägger sig sedan stupalöst framför oss IGEN. Jag tänkte vad händer, man borde ge honom cykelförbud. Sådär håller han på tills vi ser honom försvinna bakom krönet..
Alltså jag kom fram till att han
skulle ha stödhjul
Få en lektion i hur bromsen fungerar
Eller ge fan i att cykla överhuvudtaget

Kommentarer
Postat av: Floorballs

Hej!

(Det var JAG på cykeln)Igår kom jag cyklandes och två lättklädda kvinnor gjorde att jag cyklade omkull, flera gånger..haha?

-Det var alltså ERT fel & INTE mitt!!

Detta skulle ALDRIG ha inträffat i mitt hemland, om ni använt burka el niqab...som ni borde!!!Snacka om dålig ursäkt...haha?

//F2011-05-03 @ 06:11:17
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Jessica

Höll på att sy mig en men tråden tog slut haha

2011-05-03 @ 09:05:15
URL: http://www.jessicasblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0