Kattdebatt- Ja jag är en jävla katthatare

Jag vill återigen erkänna att jag är en katthatare. Det till och med till 100 procent. Jag avskyr detta äckliga djur och bara tanken att röra dem får mig hellre vilja ha en spindel i närheten vilket jag har en väldig fobi emot. Men det finns folk som blir väldigt upprörda över vad jag tycker. Själv anser jag att vi får tycka vad vi vill och vi gillar inte alla samma djur. Men alla dessa jävla kattjävlar som springer in i MITT hem och på MINA golv då jag öppnar min altandörr är det något jag måste tillåta??? NEJ fanskapen ska ut ur mitt hem det är inte katterna som betalar min hyra, och detta är inte ett vandrarhem för katter...detta är INTE okej. Det har funnits tillfällen då det varit invasion av katter på gatan och jag inte har kunnat gå in i min egen dörr för de försöker tränga sig in..Jättekul???? NEJ!!!
Jag vet  att det finns folk som aldrig skulle falla sig in att skaffa marsvin som vi har och det skiter väl jag i. Jag respekterar att folk har vilka djur de vill.. Men när det springer katter in i min lägenhet så har man väl rätt att reagera ELLER???? Istället blir man tillsagd att jag ska stänga min altandörr? Jo tjena aldrig säger jag för jag ska kunna ha öppet hur och när jag vill. Det är då kattägarna som är skyldiga att se till att deras katter INTE springer in i andras lägeheter. Det må vara fria djur men det betyder inte att de ska göra vad de vill. All jävla kattpisslukt och kattskit som de sprider hej vilt, jävligt trevligt till sommaren då ungarna ska springa runt där, luktar apa för fan när värmen kommer. Eller kanske ska stänga in ungarna med så dessa fantastiska djur riktigt kan leva loppan. Dessutom: Kattägare plocka ni liksom hundägare upp eran kattskit
Så än en gånga jag är en jävla katthatare punkt slut!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Katten Tore Von Jonsdotter

Men som du säger, mig älskar du det vet jag :)

2012-03-13 @ 14:49:49
URL: http://kattentore.se
Postat av: Jonnie

haha men oj har min lilla gosse varit här o kommenterat, men vi måste ju ses va ju evigheter sen.... LEVER DU?

2012-03-14 @ 15:48:06
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

haha men min lilla gosse :)jo ja lever o frodas, ja de va ett tag sen....!!!!! e du aldrig i stan??? tittar inom nästa gång ja rullar åt hylte om dun e hemma

2012-03-14 @ 20:41:14
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

haha min lilla gosse :) oki men ja hör av mig när ja ska upp nästa gång så får vi se om du e hemma :) o e du istan o shoppar så kika inom om ja e hemma, så får vi planera vår nästa sovis :)

2012-03-15 @ 18:58:06
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

japps plingar innan :)

2012-03-16 @ 15:22:23
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Ulrica

Jag älskar katter!!! Bästa djuret som finns!!! Har två härliga godingar hem sen 6,5 år tillbaka :) Men jag respekterar din åsikt (trots att jag ogillar ordet hata) och kan förstå det ur din synvinkel...när man inte "känner katter" är det bara ett djur som strosar omkring på gatorna och pissar i ens trädgård. Men jag står på andra sidan och tycker att katter ska va fria djur- vi har ingen rätt att stänga in dom helt och koppel fungerar inte! Visst kan jag förstå att du tycker att det är kattägarens uppgift att se till att de inte går in till andra, men man kan inte springa efter dom hela tiden. Däremot är det ganska enkelt för dig att skrämma iväg dom från ditt hem genom att exempelvis spruta lite vatten eller köpa hem "get off" och spraya runt om ditt hem, katter kommer alltid finns så det är bättre att försöka lösa problemet själv än att ägna sig åt att hata katterna, irritera sig på kattägarna och fortsätta bli upprörd varje gång de hälsar på. Ett evigt problem mellan grannar :)

2012-04-01 @ 01:53:08
URL: http://ulricalovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0