Allt jag äterGod morgon finingar, idag var det inte lika varmt mysko land vi lever i, själv hade jag föredragit tropikerna just nu!

En del som skriver till mig undrar om jag verkligen äter mat? På den frågan får jag nog svara att ja inte knaprar jag hö iaf :) Tyvärr kan jag inte lägga ut allt jag äter för då hade jag inte fått göra annat för jag tycker jag äter hela tiden! Det hade varit ett heltidsarbete att dokumentera allt! Jag tränar ju mycket och rör på mig fattar inte själv varför min viktnedgång gått så himla bra och snabbt! Måste ju fått en jäkla ämnesomsättning! Men hellre det än att vara en soffliggare som knappt orkar resa sig upp från liggande ställning för att jag var för tung!

Fått många frågor om min frukost också! Frukosten är bästa målet för mig och brukar ligga på 7-8 pp! Äggen är min livlina jag äter ägg varje dag! Som ni kanske sett så innehåller min frukost nästan samma sak varje morgon! 2 ägg 2 knäckebröd varierar pålägg med ost och skinka oftast! Jag har aldrig smör på har aldrig haft sedan jag började, jag kör lite mjukost som bacon ost o salamiost! Blir så god smak och har aldrig räknat detta som Propoints! Kör knäckebröd på vardagar och lyxar till med fralla varje lördag!

I början var jag ju mer hungrig och krävde mer mat då åt jag två mackor istället ibland tom en Viktväktarkorv till idag skulle jag aldrig kunna äta en sådan frukost!

Nu kommer ju goda meloner osv så nu kan man ju lyxar till det rejält och då ska vi inte snacka om jordgubbar i love it! Nu ser det inte alls lika lyxigt ut när jag äter frukost på jobbet då kör jag gärna på 2 ägg 1 burk Icas egna 0,1% kvarg blandat med funlight wildberries då ligger en frukost på 7 pp!

Men man äter som sagt med ögonen också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0