God morgon snyggingarVart tog solen vägen? Ja nog har den rymt från Hyltebruk iallafall! Fick en fråga från Camilla då hon undrar vart jag hittar min motivation vecka efter vecka..

Svaret på den frågan är nig att jag vet inte, den bara finns där! Ni kan ju läsa min intervju inne på Viktväktarnas hemsida lite mer ingående under onlinemedlem och finalist till årets Viktväktare 2014!

En arbetskamrat berättade att Viktväktarna fanns online jag skrev in mig och blev bara otroligt peppad för att förändra mig! Jag ville inte vara rund som en boll jag ville få upp min kondition och kunna köpa normalstorlek i kläder! Jag ville kunna röra på mig ordentligt och kunna knyta mina skor utan att dö för att magen var i vägen! Genom min blogg och instagram peppar jag mig själv och samtidigt verkar det som om jag peppar så många andra och det ger mig en stor push till att fortsätta!

Att gå ner i vikt ska inte vara komplicerat och dyrt! Jag har jojjobantat hela mitt liv men nu har poletten trillat ner och jag har äntligen blivit nöjd med mig själv trots att man har lite skavanker här och där! Varje morgon när jag vaknar tänker jag kom igen en ny dag kämpa på och jag känner att vill jag något kan jag klara det detta. Det är en investering i mig själv och för framtiden och möjligheten finns ju att man nu kan leva ett par år längre på ålderns höst och jag vill att mina barn ska ha en piggare och gladare mamma som orkar med mer :)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Du är verkligen en riktig inspirationskälla! Kan inte du lägga upp lite olika frukostalternativ, skriva vad de innehåller (alltså vad du äter) och hur många pp det är i dem? Kram

Svar: Hejsan Carolina ursäkta sent svar! Tack så hemskt mycket =) Jag äter oftast samma frukost! Den består av 2 knäckebröd två ägg 4 skivor skinka roccula och på mackorna har jag bredbar baconost den räknar jag inte har aldrig gjort! Så oftast ligger mina frukostar mellan 7-8 p beroende på pålägg Kram
Jessica Andersson

2014-05-27 @ 23:08:18
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0