Sagt upp mitt onlinemedlemskap med Viktväktarna

Jag har idag sagt upp mitt onlinemedlemskap hos Viktväktarna! Det känns lite vemodigt men det är nu jag har insett att det är nu min verkliga resa börjar att jag måste börja klara mig själv! Jag måste våga lita på mig själv att jag kan..Det går inte att vara beroende av något! Jag är mycket nöjd och stolt över det jag har presterat..Jag har en stor motivation och det är det som fått mig dit jag är idag! Jag har kämpat allt jag kan i mitt anletes  svett.. Mitt redskap till att inte stoppa i mig för mycket har varit viktväktarnas app..Men nu ska jag klara mig själv och jag vet att jag kan..
 
Tack alla som följt min viktresa och ni är självklart hjärtligt välkomna att fortsättningsvis följa min blogg..Kommer fortsätta att blogga om nyttig mat o vice versa men kommer dock inte räkna propoints! Jag har insett att det finns så mycket viktigare saker än att hela tiden tänka på vad jag stoppar i mig och räkna på vad det är värt..Jag har under resans gång lärt mig att hur viktigt det är att röra på sig och hur mycket en normal portion är och hur viktigt det är att inte stoppa i sig massa skit...Jag kommer aldrig komma tillbaka till ruta ett som jag en gång var..Jag har vunnit en stor tävling och det är kampen mot mig själv..Jag vet nu att jag kan gå vidare..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättebra! Grattis till dig och önskar dig all lycka i framtiden😉 Under vilken tidsperiod gick du ned dessa 37 kg (jag har själv 30 kg som jag vill bed)? Mvh Malin

2015-04-06 @ 21:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0