Jag mår redan så mycket bättre

Dagarna bara flyger fram..Dag två av projektet är avklarad och det är två dagar ifrån mitt arbete och jag mår så mycket bättre..Jag känner mig inte stressad jag har inga hjärtklappningar. Elefanten som stått på mitt bröst har vandrat vidare ut i dungeln, jag sover dessutom som en stock..Man kan nog jämföra mig med en blomma som inte fått vatten på ett tag och varit på vippen att vissna.. Plötsligt har den blivit vattnad och fått liv igen..Jag känner redan nu att jag vill inte tillbaka till jobbet igen. Jag har pratat med min chef som ska försöka hjälpa mig..Jag vet att man inte kan ordna allt i en handvändning och att Rom inte byggdes på en dag..Men jag måste försöka, försöka få något annat..Måste ha utmaningar och livet är för kort för att må dåligt och vem tackar en??? Nej ingen och jag kan så mycket mer..
 
Idag var dag ett av 2 som vi haft Lisa Andersson hos oss som ska hjälpa oss att starta igång projektet..Har varit på föreläsning med henne tidigare..Superduktig och förklarar allt på ett så lätt sätt..Man får energi av att lyssna på henne och dagen tog slut i ett nafs..
 
Det är så skönt att byta miljö..Vi är 7 st i projektgruppen från olika enheter..Många att bolla idéer o byta erfarenheter med.. I morgon är en ny dag,  en ny dag jag verkligen ser fram emot..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0