Nyckel till framgång

Många har hört av sig på mail och instagram  och undrar hur det går så bra för mig och min viktnedgång.. Det blir alldeles för mycket att svara överallt så det får bli här..
 
Jag har en vilja av stål och en motivation som skulle kunna räcka till hela Svea Rike. .Det är det som är min nyckel till framgång.. Har man ingen motivation till saker så är ju inget kul, man skiter i vilket och det rinner ut i sanden.. Sen är det ju så att kroppen kommer ju lugna ner sig mellan varven och stå still.. Man står där och trampar på vågen och ingenting har hänt på en vecka..Det är just i de tillfällena man vill slita sitt hår och bita av sig naglarna..Varför? Har motionerat och ätit som jag ska ändå blir det plus minus noll..Det är då man ska tänka med den positiva delen av hjärnan  och fortsätta att kämpa..Det släpper det ger med sig..
 
Jag har ganska lätt för mig..Jag gillar inte kakor bullar och tårtor..Jag behöver inte äta godis..Jag har sagt till mig själv att jag behöver inte det där, jag föredrar mat ..Förra omgången jag var med i Viktväktarna  åt jag varje helg en osttbågspåse men rasade i vikt ändå..Planering och motion det är allt man behöver tänka på..Inget är ju förbjudet..Jag föredrar hellre en köttbit extra än att äta en skål med godis..Jag äter av min veckobonus minst hälften iaf..Aktivitetspoints rör jag aldrig. Vi är alla så olika men det är ju faktiskt sunt förnuft att man inte kan stoppa i sig mer än vad man gör av med..Jag får helt enkelt välja antingen stoppar jag i mig massa onyttigt och gå upp i vikt.. Eller så äter jag nyttigt och gå ner i vikt..Man kan inte både äta kakan och ha den kvar..Sen om jag vill äta det lilla extra spar jag det till helgen det är viktigt att längta lite också för då blir det speciellt och smakar extra gott. Använder min vb vill det där lilla extra vad det nu än blir..Vill jag däremot lyxa ännu mer ja då får jag ge mig ut och röra på fläsket och kämpa lite..Vilket man ska göra ändå för det är skönt att röra på sig både kroppen o knoppen blir glad..Jag klarar mig hur bra som helst på mina Points man måste bara lära sig att planera och inte lyssna på munnen utan lyssna på sitt hjärta..Man ska ju vara snäll mot kroppen den är ju den enda vi har att bo i..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0