Till er som undrar och idag känner jag mig fri..

Till er på instagram o ni som mailat..Jag hinner inte svara alla personligen tyvärr..Känner att allt tar så mycket tid jag blir stressad och måste dra ner på mitt tempo..Många har undrat ur jag återigen lyckas med min viktnedgång..Jag vet inte..Det kan ju vara så att min kropp inte vill vara en köttbulle o vill vara med på mina noter..Skämt o sido..Förra veckan jobbade jag veckan med helg o hann helt enkelt inte äta en enda veckobonus. Kan vara det som gjorde mitt 1.2 kg denna veckan jag vet inte..Hur som helst kan man ju säga att Viktväktarna som tidigare hjälpte mig på traven är fortfarande min bästa vän..Känner mig återigen nöjd med mig själ..Kan det vara så att jag lever på kärlek? Älskar min sambo..Det bästa som på senare tiden dykt upp i mitt liv..Hade önskat att alla skulle ha en Nicklas..
 
Dessutom har jag ju mått skit den sista tiden pga mitt jobb som jag tidigare berättat om..Idag gjorde jag mitt sista pass fram till 13 december..Känns som om jag blivit frisläppt som om jag jag är fri som en fågel..Kan inte förklara vad det är..Jag vet bara att jag kan så mycket mer än vad jag gör idag..Jag vill känna att jag räcker till..Jag vill känna att jag lever..
 
På måndag ska jag börja min första dag i ett projekt..Projekt 948 i Hylte kommun..Känns som om jag fått en mening igen..Ett projekt som ska ge hälsofrämjande perspektiv i vardagen och ge äldre ännu en dag värd att leva..
Igår mådde jag så fruktansvärt dåligt på jobbet att jag hade så nära till tårar..Jag ville bara springa..Springa ut o aldrig komma tillbaka..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va rädd om dig!! Man måste må bra! Man lever bara en gång 💖! Kram Malin

Svar: så sant Malin tack ska du ha 💜
Jessica Andersson

2015-10-16 @ 19:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0