Bricka lastad med lyx

Söndag och man är värd att lyxa till det med en god fralla..Minns förra omgången då jag började med Viktväktarna, då var frallan varje lördag med Melodikryssrt det lilla extra. Det är ju faktiskt så att när man längtar efter att äta eller dricka något så smakar det så mycket bättre när man får vänta lite på det..Glöm inte bort att det där lilla extra... Annars blir det alldeles för tråkigt..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Instämmer helt! Jag följde dig på din "förra" vv-resa, och blev så glad, ja inte för din viktuppgång såklart, men för att du börjat med vv igen. Jag blir så inspirerad av din målmedvetenhet, att det faktiskt går om man tar en dag i taget så länge man följer programmet!

Svar: Vad roligt att du gillar att titta in hos mig :) Ja denna gången tar jag det mycket lugnare. Tempot jag hade tidigare det går bara inte.Dessutom går det ju bra utan att träna ihjäl sig :) Jag vet ju att jag kan..Har jag väl bestämt mig så ger jag allt o lite till :)
Jessica Andersson

2015-09-20 @ 12:03:38
Postat av: Minna

En fråga: Med tanke på hur snabbt du gått ner i vikt, äter du bara dina dagliga pp el använder du veckobonusen också? Tack för en inspirerande blogg! Kram

Svar: hejsan Minna jag tar av min vb på helgen. Förra gången jag var med åt jag nästan aldrig av den. Nu har jag kommit på bättre tankar ☺ tack så mycket för att du gillar min blogg :) kram
Jessica Andersson

2015-09-20 @ 12:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0