Håll i hatten -1,9 kg

Det var ju nästan som om man höll på att trilla av vågen i morse och snudd på bryta ett och ett halvt ben -1,9 kg..Inget resultat jag räknat med, men man ska ju ha lön för mödan..Samt att man inser att man är lika bra som vid förra medlemskapet bara att man lugnat ner sig några hg vad det gäller att motionera .Att motionera ihjäl sig är inget måste bara inse att det ska vara roligt att röra på sig. Inte att man har en kvarterspolis hack i häl som tvingar ut en att röra på fläsket. Man måste hitta en situation som håller, måste få allt att gå ihop och fungera i vardagen..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du mycket att gå ned? Klarade mitt medlemskap i 1 år....sen har jag gått upp 3.8 kg men är åter på banan igen första vägningen på tis...ska försöka skippa godsaker under ngr veckor för att se vad det gör för viktnedgången!
Bra jobbat av dej!

Svar: Sen jag blev sambo gick jag upp en hel del kg men nu är jag på banan igen..Fast besluten att gå ner tills jag känner att jag är nöjd. 8 kg sedan 10 !augusti är jag nöjd med..5 till kanske :) Tror som du säger att man ska skippa godsaker då går allt så mycket snabbare :)
Jessica Andersson

2015-09-12 @ 08:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0