När livet tar en annan vändning och Gud finns inte

Den värsta chocken har lagt sig tårarna är slut och jag vet att min bror inte hade velat att jag är ledsen..Han hade hellre velat att man korkade upp en flaska vin skålade och ryckte upp sig..Men det är som jag alltid har sagt Gud finns inte...Jag har varit skonad från döden..När den väl dök upp så tog  den min bror, alldeles för ung. Med detta bär jag på så många lustiga tankar..Jag vill tro att han har det bra där han är nu..Men är han någonstans? Finns det ett liv efter detta? Det får jag inte veta förrens man själv den vägen ska vandra..Jag har insett att livet är alldeles för kort..Man vet inte ens om man kommer hem en vanlig morgon man åker iväg..Det är nu som först jag inser hur mycket tid man lägger på skitsaker, istället för att ta tillvara på livet..
Jag väntar på att ett nytt liv ska se ljuset..Mitt kommande barnbarn, min tid som mormor det ser jag så mycket fram emot..Jag ska ta tillvara på allt som betyder något och som är mig kärt och det är min underbara familj...Jag är så glad för det jag har och jag ska ta tillvara på livet trots att det ibland är som en bergochdalbana. Livet går vidare vi föds och vi dör det är så det är...Min bror kommer alltid finnas i mitt hjärta! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Jessica ! Det är fruktansvärt detta som har hänt.Självklart är familjen det bästa man har men så är det tyvärr inte i denna familj.Vet ej vad som gick snett jag vet bara att allt som sas är skitsnack.Jag har bevis för vad jag har sagt o det är glad för.Livet är för kort för att vi ska dö som ovänner.Från mamma

Svar: fruktansvärt inte klokt att han skulle då bara sådär
Jessica Andersson

2016-04-15 @ 17:11:08
Postat av: Jane B

Så hemskt tråkigt att höra om din brorsa. Puss o kram.

Svar: Ja ush verkligen hemskt livet tar en annan vändning när vi minst anar det. :( piss o kram
Jessica Andersson

2016-04-29 @ 13:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0