SmartPoints

Sova det kan man tydligen iaf..Igår körde vi Bron maraton och började om på säsong 1 man har ju hunnit glömma dessa avsnitt..Stängde av kl 04.00 och vaknade kl 12.00. Mysigt med frulle kl 13 eller inte..Hursomhelst känner man sig iaf utvilad..Idag är dagen D då jag ska öppna upp min Viktväktarapp igen och det har ju blivit lite förändringar..Vad jag har läst så tycker jag att det verkar till det bättre..ProPoints har istället blivit SmartPoints och själv äter jag gärna mindre kolhydrater och dessa har ju blivit dyrare och protein billigare helt i min smak..Så nu är det bara att tuta och köra och slänga sig in i SmartPoints världen ..Nytt år nya möjligheter..Jag är på G..

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej, bra att du kör Vv igen. Du är stor inspiration för mig nu när jag tragglar på med mina nya ätvanor!
Du har dessutom sluppit strul med appen som var i början med alla nyheter. Höll på att bli tokig/ge upp. Men nu är den bra, hoppas den funkar för dig med.

Mvh Susanne från skogarna utanför Göteborg

Svar: hejsan Susanne..Ja nu har jag haft en liten paus o appen har fått vila, men nu är jag back on track igen :) Har läst att många varit jätteirriterad på appen. Förstår det och man betalar ju för den. Hoppas att din funkar bra nu och att den inte strular.Vad roligt att höra att du blir inspirerad det gör mig glad ☺
Jessica Andersson

2016-01-04 @ 14:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0