Föreläsare

Är det något som jag verkligen avskyr så är det att stå framför folk i stor grupp och prata! Var likadant i skolan då man skulle ha redovisning om både det ena och det andra! Minns en gång vi skulle ha redovisning! Jag hade valt att redovisa vad som händer när man förfryser ett finger! Hade så ont i magen den dagen det var dags så jag var hemma! Läraren som förresten hette Stig ringde hem och frågade om det var för att jag skulle redovisa jag var hemma! Det var bara till att dra till med en vit lögn å säga att jag hade ont i huvudet! Tyvärr lyckades jag inte bli av med redovisningen för den fick ju bli lite senare! Hur som helst så gick det ändå riktigt bra! 
Alla är vi olika vissa gillar att stå framför folk och prata och andra inte! Men om man har något större på gång så kan man ju 
 boka föreläsare som verkligen kan sin sak! Min sambo älskar att stå framför folk och har inga problem med det! Själv så blir man lagom nervös och får säkert lite handsvett på kuppen om man hade varit tvungen att hålla ett tal! Tur ändå att det finns folk som gillar och kan detta! 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0